Hány pár lábbelitek van?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!2016. júl. 25. 20:59
11/24 anonim válasza:
1 pár fekete bundás csizma
1 pár fekete magassarkú bokacsizma
1 pár szürke magassarkú
1 pár fekete magassarkú
1 pár fekete magastalpú szandál (kedvenc cipőm)
1 pár papucs
1 pár kék sportcipő
1 pár ezüst slip on
2 pár Vans (szürke, farmer színűek)
20L
12/24 anonim válasza:
Fiúknak 6 pár cipő + 1 autó, lányoknak 60 pár cipő. Mindegyik 1 millióba került.
13/24 anonim válasza:
5db csizma, 2db sport cipö, 1db tornacipö, 3db telitalpú, 1db bokacsizma, 1db bakancs, 1db balerina, 1db szandál, 1db papucs, 3db magassarkú 15/L
14/24 anonim válasza:
Lányok lepontoztak, hehe. Ezek szerint betaláltam.
15/24 anonim válasza:
1 converse
1 vans
1 magassarkú, elegánsabb cipő
1 szandál
1 slip on
1 sima tornacipő
1 magasabb szárú téli cipő
1 edzőcipő
3 papucs (benti/stranpapucs)
Ezeket hordom, de van csomó olyan, ami már nem tetszik vagy kicsit szétment.
17/24 anonim válasza:
Nekem van 3csizmám, 2balerinám, 4 ünneplős magassarkú, 3 normális magassarkú és 3sportcipőm
18/24 anonim válasza:
Jelenleg két pár elegáns bőrcipő (váltva hordom), 1 pár bőr mokaszin, egy pár superstar és 1 pár converse (biciklizéshez). Ez 5 pár.
20/24 anonim válasza:
Csak azokat veszem figyelembe, amiket hordok is (mert van pár cipőm, amik csak úgy vannak, régebben hordtam őket, de már nem):
1 szandál
2 flip-flop
2 tornacipő
1 bakancs
1 magassarkú bokacsizma
1 balerina
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!