Nektek is tetszik ez a fürdőruha? (18/L)
Figyelt kérdés
Megtetszett ez a ruha, tudnék is rendelni egy hasonlót viszont kíváncsi vagyok kinek mennyire jön be ?:D
2016. júl. 25. 09:02
11/38 anonim válasza:
szerintem ez inkább ribis és erőltetetten felkínálkozó, mint szép, vagy ízlésesen vonzó lenne. sőt kényelmesnek, vagy legalább praktikusnak sem tűnik, ebben irtó hülyén fogsz lebarnulni.
nekem jobban bejön, ha egy fürdőruha egyszerűbb, nincs túlbonyolítva és annyit mutat, amennyit a tulajdonosa akar. nekem ennél a fürdőruhánál béna próbálkozásnak tűnik, hogy többet akar mutatni, de közben úgy is akar csinálni, mintha takarni akarna többet.
13/38 anonim válasza:
ez mi az isten?! nagyon hülyén néz ki. eleve az, hogy van ujja, lent meg kb derékig fel van vágva, gondolom, a hátsó része tanga és az egész segge kilóg a csajnak. a színe is csúnya. szóval nekem nagyon nem tetszik, ezerszer szebb fürdőruhák vannak. azok a combok amúgysem olyanok, amikre egy ilyen magas felvágással fel kéne hívni a figyelmet..
14/38 anonim válasza:
Borzalmasan néz ki...
De ha neked ez tetszik,hát vedd fel.
16/38 anonim válasza:
Szerintem szörnyen ízléstelen.
17/38 anonim válasza:
Örömlányos, azok között is a legutolsó
18/38 anonim válasza:
Nem akarlak bantani, de latszik, hogy gyerek vagy es nincs meg meg az izlesed. Remelhetoleg. Undorito, es hidd el, ezt ugy mondom, hogy en is szeretem a kihivobb cuccokat... De ezt max a ciganyokon tudnam elkepzelni
19/38 anonim válasza:
Vékony lányon jobban állna ez a "ruha". Vagyis mutatna valahogy. Szörnyen ronda, meg duci a képen lévő nő.
20/38 A kérdező kommentje:
Az se normális aki ducinak meri hívni őt:DD
2016. júl. 26. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!