Nektek is tetszik ez a fürdőruha? (18/L)
Figyelt kérdés
Megtetszett ez a ruha, tudnék is rendelni egy hasonlót viszont kíváncsi vagyok kinek mennyire jön be ?:D
2016. júl. 25. 09:02
1/38 anonim válasza:
Nekem annyira nem, szeretem a minél kevesebbet takaró darabokat.
De ízlések és pofonok! :)
23F
3/38 anonim válasza:
Maximum a pöcörőmnek tetszene, de úgy konkrétan nekem nem. :-D
5/38 A kérdező kommentje:
Hasonló alakom van :D
2016. júl. 25. 09:19
6/38 anonim válasza:
Mi a célod vele ? Én a 18 éves lányomnak, ha lenne, nem engedném felvenni. Ha viszont sok férfi fejét akarod elcsavarni, akkor hajrá.
7/38 anonim válasza:
szerintem túl "nagy", vagy is pl gondolom ettől kicsit hülyén is barnulnál le..
De ha ilyen alakod van akkor még állhat is jól neked :)
20/F
8/38 A kérdező kommentje:
A célom vele ? Fürdeni benne. Obviously.. :D
Csak véleményt kértem ember...
2016. júl. 25. 09:36
9/38 anonim válasza:
Nem jon be. Jelmezbalba esetleg ha tancoslanynak akatsz oltoznu, csinalsz fejdiszt es kesz. Annak jo, ha strandob latnalak benne valoszinu lefotoznalak es elmeselnem a haverokbak hogy lattam eg izlesficamos csajt.
10/38 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. De az is lehet, hogy mert ez a lány nagyon csúnya, akin van a képen. Bár sztem a páromon sem tetszene. 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!