Szerintetek ciki, ha tetszik amikor bámulnak?
A barátomtól kaptam egy ehhez nagyon hasonló bikinit. Nagyon szerette volna, ha felveszem olyan helyen ahol senki, vagy nagyon kevesen vannak. Egyszer kipróbáltam, de a közelben lévő fiatal pár egyfolytában bámult. Azt nem tudom, hogy baj volt-e felvennem, mert tetszett, ahogyan méregettek és a barátomnak i bejött ez. Miért tetszik az neki, ha így megnéznek?
Exhibicionista vagy, neked azért tetszik.
A barátodnak meg azért tetszik az, hogy téged megnéznek, mert mutogatni akarja, hogy milyen bevállalós barátnője van. Vagyis ő téged mutogat, mint valami ékszert.
Nem ciki, ha nem zavar.
Engem inkább zavarna ha a barátnőm néznék ilyenben:)
az a bajom vele h ennyi erővel lehetne meztelen is akár, viszont a sok madzag meg nem annyira esztétikus nekem. a bugyi része nem rossz, de a "melltartó", ezerszer jó lenne ha ilyen lenne ha már úgyis csak a bimbót fedi
egyébként meg van egy csomó ember aki exhibicionista és beindítja ha megbámulják... nekem is volt ilyesmi csajom :D én mondjuk nem jól tűröm, ha a csajomat bámulják, sajnos.
ez a kérdés kamu, normális ember nem vesz fel ilyen bikinit.
ha mégis, akkor azért néztek idegen emberek, mert kb. nem hittek a szemüknek, hogy léteznek ennyire ízléstelen, feltűnősködő, exhibicionista őrültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!