Ciki, ha geek szemüvegem van? Nagyon tetszik, és a boltban ahol voltam szinte csak az ilyen állt elfogadhatóan, szemüvegre pedig szükségem van, rövidlátó vagyok.
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 19:32
1/7 anonim válasza:
nem értem a kérdést... miért lenne ciki látásjavító eszközt hordani??? és még ól is áll, mi a problémád?
2/7 anonim válasza:
Előző a kérdés egy része kimaradt nálad. :D
Amúgy nagyon nagyon nagyon kevés emberen áll jó, de sajnos sokan azt hiszik hogy rajtuk is jól áll, miközben űber gázul néz ki.
3/7 anonim válasza:
nem maradt ki ;) Csak én felnőtt vagyok és nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye róla, hogy milyen szemüveget hordok...pláne, hogy amilyen lencséim vannak, örülhetek, ha van keret, amibe be tudják tenni és nem szódásüveg kinézetű
4/7 anonim válasza:
lány vagy vagy fiú?
lányoknak nagyon dögösen néz ki sztem. főleg ha kicsit nőiesebben öltözködnek mellé
de a fiúknak is jól néz ki sztem, legalábbis ahogy látom a csajok nagyrészének bejön. bár lehet h már túl mainstream
5/7 anonim válasza:
Ha ciki ha nem hordanod kell ha látni szeretnél. :)
Amúgy szerintem nem ciki, lehet még jól is áll!
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves első/harmadik. A geek szemüveg az a bizonyos szódásüveg kinézetű..Az SZTK vagy nagymami-keret. Gondolom már érted miért is raktam ki a kérdést. Egyébként lány vagyok.
2014. máj. 12. 22:29
7/7 anonim válasza:
eddig is értettem, miért raktad ki...a szódásüveg meg nem a keretet jelenti... a designer geek szemüveged sokkal jobban néz ki, mint az sztk keretek, amit nekem kellett hordani 20 éve tini koromban
[link] - ez egy sztk keret ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!