Mivel vehetném fel? Nagyon ciki, vagy bejövős lenne? Ez tetszik a pasiknak, nem?
kedden találkozunk a barátommal.
18éves lány vagyok, mindig nadrágot hordok, de most elkapott a vágy hogy kicsit szexisre vegyem a figurát:)
Szeretnék felvenni egy farmer miniszoknyát, testszínű harisnyával mondjuk... de lábbelinek nemtudom mit vegyek fel, meg felülre...
Bowlingozni megyünk meg sétálni
Én cipőnek balerinacipőt ajánlok. Az kényelmes sétához is. (Ha hozzá van szokva a lábad. :) )
Felülre szerintem ha így most kezdtek randizgatni, ne vegyél fel túl mély dekoltázsú felsőt, mert bár biztos tetszene neki a látvány, de esetleg más is megfordulhat a fejében, hogy könnyűvérű vagy, ilyesmi. Szerintem egy kényelmes, jól bevált, de csinos felsőt vegyél fel, és az idő függvényében vigyél magaddal kardigánt. :)
2hónapja járunk:)
köszi akkor fekete balerina cipellőt veszek hozzá:)
vagy van fehér tornacsukám, magasszárú, az nem???
A fehér tornacipő sem rossz, meg elég sportos, a sétához is jó, de szerintem most inkább balerinacipő, a fekete tökéletes. :)
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!