Ezek a mellek tényleg 100%ban természetesek tehát ilyen mellel születtek? Kép lent!
2016. júl. 21. 13:35
22/33 A kérdező kommentje:
Takarodj már menj már innen nem kell írkálni a kérdéseimhez! Szevasz!!!
2016. júl. 24. 12:10
23/33 anonim válasza:
18 vagyok.
Szeresd. Tetszen.
De nekem akkor sem tetszik.
24/33 A kérdező kommentje:
Szerinted érdekel? Nem azt kérdeztem hogy neked tetszik e!!!
2016. júl. 24. 14:52
25/33 anonim válasza:
Azt majd én eldöntöm, hogy irkálok-e választ.
27/33 anonim válasza:
Végiggörgettem, ezek közül mind természetes. Én is imádom az ilyen hatalmas természetes melleket, de csak a vékony/kevésbé telt lányokon.
28/33 A kérdező kommentje:
De miből gondoljátok hogy ezek a nők ilyen szép nagy tőgyekkel lettek meg áldva??? És mitől lett nekik ilyen szép nagy???
2016. dec. 24. 12:02
29/33 anonim válasza:
Ekkorára nőtt nekik. És tetszik vagy sem, hogy E+-os méretű mell sosem fog feszesen, peckesen állni, akkor sem, ha a tulajdonosa szuperkarcsú. Hat rá a gravitáció. Nem irigylem őket, nekem már a D kosaras cicim is kényelmetlenné tette a hason alvást, és néha a hátam is fájt - el tudom képzelni milyen rossz lehet sokkal nagyobbat birtokolni.
30/33 anonim válasza:
Onnan gondoljuk, hogy a szilikon mellek egész máshogy néznek ki. Azok közel sem ilyen szépek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!