Hogyan tudják eltüntetni a lábuk között lévőt azok a lányok, akik fiú testbe születtek?
2016. jan. 3. 15:27
1/9 gyuribacsika válasza:
Tisztázzuk a kérdést először is, mire gondolsz pontosan ? Ez a lány a képen fiú lenne a lába közét illetően ?
2/9 A kérdező kommentje:
Ő olyan transz. Most lányként él, de fiúnak született.
2016. jan. 3. 15:35
3/9 A kérdező kommentje:
Mert ugye ciki, ha látszódik neki.
2016. jan. 3. 15:36
4/9 anonim válasza:
Sehogy nagyon, vagy olyan szabású nadrágot hord, amiben nem adja ki, de ha passzos leggings fajtákat hord, az látszódni fog. Én sem tudom eltüntetni, igaz én nem transzi vagyok.
5/9 Sunshinedoll válasza:
Nem ciki, sok transznemű nem operáltatja meg magát. Egyébként létezik természetesen erre megfelelő, nemi szerv átalakító műtét, ha nagyon érdekel, esetleg keress rá a neten, sok ilyen témájú blog illetve cikk van, akár saját tapasztalat alapján is.
7/9 A kérdező kommentje:
Uh. Köszi utolsó. :) 19l
2016. jan. 3. 16:37
8/9 anonim válasza:
Szóval 19/f?
Amúgy műtét...
és miért néz ki nőiesnek? Az ázsaiak arca elég hasonló és ha egy férfi még nőiesebb arcszerkezetű is simán nőnek néz ki hosszú hajjal.
+ hormonokat kapnak és attól nőiesednek.
9/9 anonim válasza:
Szerintem superskinny gatyában mindenki úgy néz ki, mintha nem lenne farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!