Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudják eltüntetni a...

Hogyan tudják eltüntetni a lábuk között lévőt azok a lányok, akik fiú testbe születtek?

Figyelt kérdés

van egy képem

[link]

2016. jan. 3. 15:27
 1/9 gyuribacsika ***** válasza:
Tisztázzuk a kérdést először is, mire gondolsz pontosan ? Ez a lány a képen fiú lenne a lába közét illetően ?
2016. jan. 3. 15:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Ő olyan transz. Most lányként él, de fiúnak született.
2016. jan. 3. 15:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert ugye ciki, ha látszódik neki.
2016. jan. 3. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Sehogy nagyon, vagy olyan szabású nadrágot hord, amiben nem adja ki, de ha passzos leggings fajtákat hord, az látszódni fog. Én sem tudom eltüntetni, igaz én nem transzi vagyok.
2016. jan. 3. 15:48
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem ciki, sok transznemű nem operáltatja meg magát. Egyébként létezik természetesen erre megfelelő, nemi szerv átalakító műtét, ha nagyon érdekel, esetleg keress rá a neten, sok ilyen témájú blog illetve cikk van, akár saját tapasztalat alapján is.
2016. jan. 3. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
2016. jan. 3. 16:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Uh. Köszi utolsó. :) 19l
2016. jan. 3. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Szóval 19/f?

Amúgy műtét...

és miért néz ki nőiesnek? Az ázsaiak arca elég hasonló és ha egy férfi még nőiesebb arcszerkezetű is simán nőnek néz ki hosszú hajjal.

+ hormonokat kapnak és attól nőiesednek.

2016. jan. 3. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem superskinny gatyában mindenki úgy néz ki, mintha nem lenne farka.
2016. jan. 5. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!