Komolyan ilyen a Hervis? Miskolcra rendeltem 2 pólót üzleten keresztül, hogy majd lehozzák Bpről mert az üzletben nem volt csak pesten. Ez szerdán 14 órakkor volt ma kedd fél 11. Tényleg eddig tart lehozni nekik? : ) Járt már valaki így?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 10:30
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg senki nem indul el Miskolcra csak két póló miatt.
2/9 anonim válasza:
Talán mert osszevarnak rendeleseket. Aligha érne meg neki a te 2 pólókat vinni.
3/9 A kérdező kommentje:
1. Talan akkor mondjak meg, hogy bizonyos dij elleneben felkuldik. Mert igy csak magukbol csinalnak hulyet , es en meg inkabb megveszem dragabban az a 3 ezer kedvezmeny a polokra mar nem oszt nem szoroz. De koszi, JAR A KEKSZ!
2016. júl. 12. 10:41
4/9 anonim válasza:
Miért, eredetileg mit mondtak, mikorra ér Miskolcra?
5/9 A kérdező kommentje:
Hetfo kedd. De akkor se hiszem el, hogy Miskolcon ahol 2 hervis van ne lenne olyan forgalom, hogy megérné. Ja am megy az ugyfelszolgalaton a csaj 2-3 napot mondott hat mondom ez mar a 4ik.... Erdekes. A Dockyard az letudta hozatni az uzletbe a polomat 2 nap alatt a Hervis meg nem? Vicces egy kicsit....
2016. júl. 12. 10:46
6/9 anonim válasza:
2.vagyok. normál esetben ez tényleg nem szokott gond lenni e lehet tényleg osszevarnak több terméket (pl garancia javítás stb) és egyben megy.
Szerintem is gáz ez.
a bonprix jut eszembe róla. Június 30an rendeltem és semmi hír a 2 ruhamrol. Lassan vége a nyárnak én meg a nyári rucikra várok...
7/9 A kérdező kommentje:
ma 15:25
Na tudod mi még ilyen? A [link] innen is rendeltem júni 29én egy rövidnadrágot,és strand papucsot,csak mert spóroltam így 5-6 ezret,azt írták a levélben,hogy 14-18 között. Mondom kösz...
2016. júl. 12. 15:49
8/9 anonim válasza:
Még a rockpince is le tudta hozni pedig az aztán tényleg nem nagy vállalat, a főnök felment pestre alapból aztán visszafelé lehozta Győrbe ami kellett onnan.
9/9 A kérdező kommentje:
tudom anó rendeltem tőlük cdt. :) Délelőtt megrendeltem,másnap csengettek is a cdvel. Vicc az egész.... Ja és még ma sem kaptam emailt a hervistől...
2016. júl. 12. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!