Gáz ha egy 20 év feletti ember converse cuccot hord?
Van egy jó táska, ami converse de bennem a converse márka úgy tudatosul, mint a tinik márkája.
semmilyen más márkában nincs hasonló, sőt még olyan sincs hasonló, ami mondjuk márkátlan.
Nagyobb mint egy átlagos kistáska, egy esernyő, egy üveg üdítő, személyes cuccok stb mind-mind elférnek benne
Egyáltalán nem az. Valóban a tinik közt népszerűek a termékek de belegondolva mindegy ki viseli ha neked ez tetszik nyugodtan vedd meg. Nyilván ha olyan helyen dolgozol ahol az elegáns dolgokat kérik táska, cipő, ruha stb... Akkor nyilván illetlenség, de ha csak sima gyárba vagy más nem túl igényes helyen dolgozol vagy külön munkaruhát adnak vagy olyan helyre jársz ahol nem várják el a komolyságot nyugodtan lehet Converse cuccod.
Én üzemi raktárvezető helyettes vagyok, egy gyárban, igaz kis raktárról van szó, de ott is komolyság van a részünkről. Mi a főraktáros vezetővel aki 33 éves én meg 24 éves mi is lazán jártunk be dolgozni, laza kis hátizsák vagy reklámtáska stb... És ugye nem lecseszésből hanem jó szándékból szólt a nagy főnök hogy nem szabja meg ki milyen ruhába járjon be dolgozni mivel ott bent úgy is egyenruha van ami ingből meg céges feliratú nadrágból áll stb... Ő csak annyit kér hogy ha már ilyen komoly munkák van akkor normális táskával járjunk be dolgozni normális utcai ruhába, ne sportosba meg papucsba járjunk be mert így bejáráskor is fontos a megjelenés mindenki számára hogy tudják hogy mi magasabb rangúak vagyunk és lássák hogy komolyság van bennünk hogy komlyan vegyenek minket.
Dehogy is lenne mar gazos testverem.
42 vagyok.
Feldobom magamra 35 eves! kord zakom v a Kawamra egy utott kopott bordzsekit, a mar erosen elkopott farmerom es az elengedhetetlen feher converse torna shoesomat. Ha ugy van, ak egy regi converse oldaltaskat. Lighty joint a szamba ;-) es mar indulhatok is :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!