Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipő választás? 15F

Cipő választás? 15F

Figyelt kérdés
Supra, Nike Stefan Janoski Max, Nike Roshe Run, Nike Air Force, Converse. Én ezeket néztem. Megírnátok hogy nektek melyik tetszik, milyen színben. Írhattok más cipőket is.

#cipő #Nike #Converse #stefanjanoskimax
2015. szept. 6. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Converse vagy a Nike Roshe Run, mindkettő fekete színben.:)

De igazából ezt neked kéne eldöntened, hisz nem én fogom hordani..:D

15/L

2015. szept. 6. 14:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze ebben teljesen igazad van de nem nagyon tudok dönteni mert mindegyik tetszik ☺ Amúgy köszi a választ azért még írhatnak.
2015. szept. 6. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen stílusú cípőt szeretnél? Magas szárú, tornacípő, vászoncípő, futócipő, deszkás stb...

Én egyébként már jó ideje már csak Suprát veszek, de nem vagyok teljesen megelégedve a minőséggel. Egy-egy cipőért több mint 30k-t elkérnek, és valóban, megmerem kockáztatni hogy a Supra csinálja a legdesignosabb cipőket, ezért is szeretem, de az azért szerintem vicc, hogy pár hónap használat után elkezd feljönni a ragasztás a talp részénél...

2015. szept. 6. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
garegestore.hu playersroom.hu
2015. szept. 6. 16:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat a futócipők mostanában eléggé tetszenek mostmár csak a Nike Roshe Run és Stefan janoski max között gondolkodok.
2015. szept. 7. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem Roshe Run. Remélem, jól választottál!
2016. jan. 23. 13:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen az lett.
2016. jan. 23. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!