Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipővásárlási kupont hova...

Cipővásárlási kupont hova vegyek, ha széles lábfejre való női csizmát szeretne venni az illető, aki megkapja? (nagyon nehezen szokott a lábára való kényelmes cipőt találni)

Figyelt kérdés

Páromat (25,N) szeretném meglepni születésnapjára, mivel tudom, hogy szüksége lenne egy csizma jellegű lábbelire télre, késő őszre, kora tavaszra. A gondom csak az, hogy nagyon nehezen szokott cipőt találni magának, mert széles lábfejet örökölt, nem olyan egyszerű, hogy bemegyünk egy cipőboltba, és biztosan talál magának valamit.. Decathlon, Hervis, Reno boltokban szokott nézelődni, nem mondanám, hogy mindig sikerrel.

Gondoltam rá, hogy csinálok valamilyen saját cipővásárlási "kupont" x összeggel, és azt adom oda neki, de tudom, hogy annak az lenne a vége, hogy vagy nem is vennénk cipőt, vagy ha veszünk is, akkor a lehető legolcsóbbat (valami x-nél jóval olcsóbb darabot), mivel igyekszik minél többet spórolni, akár a ruházkodáson is.

Holott épp az lenne most a célom, hogy tudjon venni magának egy jó minőségű, tartós téli csizmát, ami illik a mostani ruháihoz, mert a bakancs amiben most jár nem kifejezzen női ruhákhoz passzoló darab, túrabakancs. Tudom, hogy szüksége van rá, de azt is tudom, hogy magától nem venné meg, inkább spórolna az árával.

Másik lehetőség egy női táska, amire szintén nagy szüksége lenne a jelenlegi helyett. Egyszer szóba is került, hogy milyeneket szeret, de megmondom őszintén sajnos nem emlékszem már, így pedig nem szívesen választanék helyette. (Maximum akkor, ha cserélhető, amennyiben nem tetszik neki..)

2015. okt. 19. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Hasonló lábbal nekem a Martens az ami mindig simán jó, sajnos nem a legolcsóbb kategória.

[link]

2015. okt. 19. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem olcsó bolt, de a széles lábfejű ismerősöm Tamarisban szokott cipőt venni.
2015. okt. 19. 17:03
 3/10 hisztynka ***** válasza:
A Rieker márka közt is sok a szélesebb fazon, sajnos ez sem olcsó, de minőségi.
2015. okt. 19. 19:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Hajjaj, csak ilyen drága helyeken lehet kapni? Valahol a 2 között félúton gondoltam (20k körül), de ezeknél úgy látom esélytelen. :(
2015. okt. 20. 01:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a valamire való csizmák már évek óta 20 ezer fölött kezdődnek. Az egyik bőrcsizmám 5 évvel ezelőtt 22 volt, pedig az sem túlságosan minőségi.
2015. okt. 20. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Bokacsizma olcsóbb.
2015. okt. 20. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát a SCHOLL márkát akartam írni, nekem onnan van egy magassarkú bokacsizmám, életemben nem volt ilyen kényelmes darabom. Amúgy kérdés mennyire akar a hölgy magassarkút, milyen a stílusa.... amúgy érdemes nem sajnálni a pénzt ha amúgy nem egy cipőhalmozó személyről van szó.

Ha egyet vesz de akár több évre akkor nem feltétlen irreális ötlet a drágát megvenni ellenben azzal ha hetente vesz valami divatosat akkor jó az olcsóbb is (úgyse lesznek annyi terhelésnek kitéve ha váltva vannak hordva).

2015. okt. 20. 18:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, azóta már beláttam, hogy jobb a minőségi, mint egy ócska nem túl minőségi darab.

A húga segítségével kiderítettem, hogy bokacsizmát szeretne inkább, azoknak azért annyira nem is vészes az áruk. Csak a kérdés, hogy melyik üzletben vegyem a kupont, ahol biztosan talál a lábára valót. Hol nagy a választék minőségi cipőkből? [link] ?

2015. okt. 20. 22:51
 9/10 anonim ***** válasza:
7. vagyok, nem vennék kupont hanem a pénzt adnám rá és kikötném hogy vennie KELL!!!. a kupon nem szerencsés dolog mert ha mondjuk mázlija van és kifog egyet olcsóbban a kupont akkor is le kell vásárolni vissza nem adnak belőle stb. Annak meg sok értelme nincs hogy marad belőle pl. többezer forint és le kelljen pl épp felesleges zoknikra vagy mamuszokra vásárolni netán cipőboxra...érted.
2015. okt. 21. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:
De ha mindenképp utalványt szeretnél akkor ne konkrét boltba vegyél hanem mondjuk ott a campona (csak példa) és van campona ajándékkártya és arra töltesz pénzt és bármelyik boltjukban be lehet váltani. Lehet hogy nem talál semmit a tamarisban de lát a brachban...amire a fene se gondolt...érted. És ha esetleg marad pénz a kártyán elkölthető ruhára bugyira bármire.
2015. okt. 21. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!