Miért ilyen drágák a Converse cipők?
én azért szeretem mert tartós. 2,5 éve vettem egy bőr converset 20000Ftért, és igen rohadtul sajnáltam rá a pénzt, de a cipő azóta is kifogástalan állapotban van, pedig én használom rendesen hóban, esőben, sárban, koncerteken és egyedül álló, hogy egy cipő eddig bírja a lábamon. Én is szoktam kínaiban ilyen színes tornacipőt venni, mert poén, de sok már a tavasztól őszig tartó pár hónapot sem bírja ki.
Szóval lehet hogy rohadt drága így egyben kifizetni, de még mindig jobban megéri mintha 3-4 havonta új cipőbe kéne befektetnem.
Egy dolgot elfelejtetek! Nem mind1 hogy bőrt vagy textil vesztek...
Én ha cipőt veszek akkor csakis bőr jöhet szóba... 2 conversem van: egy 5 éves amit még mindig hordok, meg egy pár hetes... remélem az is bírja. Nekem jó a véleményem róla, persze vannak köztük biztos oylanok amik kevesebb ideig bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!