Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen drágák a Converse...

Miért ilyen drágák a Converse cipők?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Converse, nagy márka, de csak textil meg gumi. Egyszerú tornacipő. Lécci csak normális válaszokat!
2010. ápr. 14. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én azért szeretem mert tartós. 2,5 éve vettem egy bőr converset 20000Ftért, és igen rohadtul sajnáltam rá a pénzt, de a cipő azóta is kifogástalan állapotban van, pedig én használom rendesen hóban, esőben, sárban, koncerteken és egyedül álló, hogy egy cipő eddig bírja a lábamon. Én is szoktam kínaiban ilyen színes tornacipőt venni, mert poén, de sok már a tavasztól őszig tartó pár hónapot sem bírja ki.

Szóval lehet hogy rohadt drága így egyben kifizetni, de még mindig jobban megéri mintha 3-4 havonta új cipőbe kéne befektetnem.

2010. ápr. 15. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
1szer vettem eddig converse csukát,többször nem fogok.A deichmann-os tornacsukám is kibírja 2 évig,a converse meg 3 hónap után beadta a kulcsot.Nagyon rossz az ár-érték arány.Nem éri meg. 15/L
2010. ápr. 15. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Egy dolgot elfelejtetek! Nem mind1 hogy bőrt vagy textil vesztek...

Én ha cipőt veszek akkor csakis bőr jöhet szóba... 2 conversem van: egy 5 éves amit még mindig hordok, meg egy pár hetes... remélem az is bírja. Nekem jó a véleményem róla, persze vannak köztük biztos oylanok amik kevesebb ideig bírják.

2010. ápr. 15. 19:19
 14/14 anonim válasza:
Szerintem meg igenis a kínai cipők azok, amik divatcikkek. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy 20.000 Ft-ot kiadjon egy cipőért, ami bírja is. A kínai üzletek pedig csalogatják az épp divatban levő mintákkal a fiatalokat (pl leopárd minta, zebra minta). Azt mindenki megveheti. De ez csak saját vélemény, de úgy érzem, meg látom, hogy minden második lánynak kínai cipője van, és ez nem "menő".
2011. júl. 4. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!