Miért ilyen drágák a Converse cipők?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy Converse, nagy márka, de csak textil meg gumi. Egyszerú tornacipő. Lécci csak normális válaszokat!2010. ápr. 14. 17:59
1/14 anonim válasza:
Azért mert rajta van a márkajelzés.
2/14 anonim válasza:
Mert van annyi ökör aki megveszi és ez megéri a vállaltnak. Annyira nem jó cipő, mint amennyibe kerül, de ez a tiniknek nem számít, anyuci, apuci majd megveszi.
Ui.: "Lécci" --> légyszíves!
3/14 anonim válasza:
Mert a márkát meg kell fizetni.
5/14 anonim válasza:
Csak az a nem mindegy hogy bemész a kínaiba és ott veszel egy tornacsukát, vagy bemész a Converse-be és veszel egy MINŐSÉGI tornacsukát. Aki mind a kettőt próbálta már az írjon ilyeneket.
6/14 anonim válasza:
Szerintem is nagyon drágák, sokallom az árát, de mégis megveszem, mert hiába vettem eleinte "noname" Converse utánzatokat mindenféle márkajelzés nélkül, mind tönkrement nagyon-nagyon hamar. Volt olyan cipő, ami 2 hétig bírta, a legtöbb 2 hónap volt. Azóta csak Converse-t veszek. A kedvencem majdnem 1 éve van meg, és még mindig semmi baja, csak kicsit összerugdostam már az orrán a gumit.
7/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, én csak kérdeztem, dehát.... -__- Már mindenki veszekszik mindenivel. Nem lehet egy kicsit normálisabb hangnemben válaszolni? Kinek nem inge, ne vegye magára, bocs.
2010. ápr. 14. 18:42
8/14 anonim válasza:
Én viszont vettem turkálóból egy tornacipőt, fél évig húzta, bnőm vett egy converse tornacsukát 2 hóig bírta.
Tehát szerintem aki megteheti és divatmajom vegye csak a converse-t ... úgyis tömegcucc már, zéró egyéniség ... aki a kényelemre megy, annak elég a sima tornacipő.
9/14 anonim válasza:
18:07 akkor inkább már légy szíves. ^^
10/14 anonim válasza:
Hát már bocsi, de szerintem a Converse igenis sokáig bírja. Nekem 5 pár van, és a "legidősebb" közülük már több mint 2 éves és csak most kezd a gumi leválni oldalt...Pedig nem vigyázok rá. Szóval nem kéne rögtön mindenkit divatmajomnak nevezni, ha ki sem próbáltad a Converseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!