Miért olyan drágák a Converse cipők?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt. Tényleg annyira jó a minőségük, vagy annyival kényelmesebbek, egészségesebbek, vagy eben-guba, csak mert ez a "divat", és a márkát kell megfizetni?2011. szept. 23. 15:51
1/12 anonim válasza:
Mitöl drága egy 10-12.000 ft cipö ???
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó minőségűek... Nekem volt már 3, de nem bírják valami jól, többé nem is veszek.
3/12 anonim válasza:
15.56 akkor nyugodtan utalhatsz nekem párezer forintot, mert kb. az éhenhalás szélén állok.
Tudod aki 8 órában megkeres 3000 ft-ot annak ki**szottul sok 10-12 ezer forint. Akit anyuci pénzel annak nem sok.
Aki converse cipőt hord az szerencsétlen kis senki. :)
16/F
4/12 anonim válasza:
És pont emiatt drága, kedves első, mert egy rakás sz.r. Ha évekig kitartana, akkor megérné. Vettem már 30.000-ért is cipőt, de az bírta is.
5/12 anonim válasza:
Sok gyerek ir ide látom , converse cipöért pont reális ár 10-12.000 ft.. és nem jó minöségü egyáltalán sima tornacipö! És nem fog elmenni évekig ...
6/12 anonim válasza:
Miért nem mész be Ázsiába tudod polus mellet van és ott lesz converse utánzat 2-3000 ft ért...
7/12 anonim válasza:
Szerintem igenis jó minőségű, nekem már 4 éve megvan, semmi baja. Persze, aki sz*rrá hordja, meg nem tisztítja/ápolja lehet akármilyen olcsó vagy drága szét fog neki menni.
17/L
8/12 anonim válasza:
nem drága szerintem 12 ezer egy cipőért. főleg, hogy akárki akármit mond, tartós és bírja a gyűrődést;) azért megnézném hogy akik ellene fröcsögnek, a kínais cipő meddig bírná a lábukon
9/12 anonim válasza:
Nem veszek fel kínai cipőt, de többé converse-t sem, mert nekem nem vált be, és kész. Van olyan, ami 5 év és rengeteg strapa után is még cipő, de ez itt nem a reklám helye. Mivel nem vagyok elégedett a minőségével, 1000-ért is drága lenne, ennyire egyszerű.
10/12 anonim válasza:
Csak ezt magyarázzátok el a kérdezönek mert ö máshogy van vele ... nem kevés pénz 12.000 forint de egy jo cipöért nem drága ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!