Ha nagyon undorítóak a lábaim, akkor is felvehetek rvidnadrágot?
Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy kiröhögjenek az utcán vagy bámulják a ronda lábimat, de olyan meleg van...2016. júl. 4. 00:56
11/11 anonim válasza:
Senkinek sem kell hőgutát kapnia. Most a nyáron szabadidős helyen dolgozom és sosem láttam még ennyi embert egy nap leforgása alatt megfordulni magam körül, és persze észreveszem ki hogy néz ki stb. Nekem szinte segített is legyőzni a saját komplexusaimat mikor szembesültem hogy a többi fiatal lánytól kezdve a turistákon át az anyukákig, szinte senki sem tökéletes. Korábban azt hittem minden lánynak olyan lába van a valóságban is mintha photoshopolták volna. De ehhez nem is kell kint dolgozni elég az utcákat járni. Valójában sokkal kevesebb tökéletes lábú csaj van mint amit hiszünk csak őket könnyebb észrevenni meg a reklámokban is tolják ezért jobban beleragad a tudatba. A fentebbi tippek is jók amúgy, ha kényelmetlen a rövidnadrág a szoknya sokszor még jobb is, jobban szellőzik, ha nem kéne sokat ugrabugrálnom a munkahelyen tuti én is azt vennék fel mert valahogy sokkal kevésbé izzaszt mint a rövidnadrág (hiába rövid egy farmer shortban meg lehet sülni néha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!