Csipkeruhához felvehetek kardigánt?
Figyelt kérdés
Egy piros, csipkés, deréktól enyhénbővülő koktélruhához mit vegyek fel? Vastag a karom ezért mindenképp szeretnék vmit., de a blézert egyáltalán nem tudom elképzelni hozzá. Kardigán nem rontja el az összképet? És ha kardigán hosszú vagy rövid? Milyen színbe? Esetleg egyéb ötlet? Vagy tipp, hogy blézerből milyen szabással próbálkozzak?2016. jan. 31. 19:28
1/8 anonim válasza:
Csipkekardigán a ruhával egyező színben?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem lenne sok a csipke? És, ha elüt a csipke mintája?
2016. jan. 31. 19:57
3/8 anonim válasza:
A ruhát készen vetted vagy varrattad? Ha az utóbbi, legegyszerűbb lenne annak ujjakat varratni.
4/8 A kérdező kommentje:
Vettem, úgyhogy nem tudok.
2016. jan. 31. 20:04
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
kardigánt ne,az elrontja az összhangot, bolero menne hozzá sztem,mondjuk akár fekete is fekete cipővel,táskával,kiegészítőkkel
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom kiokokskodni.
2016. jan. 31. 21:13
8/8 Doros válasza:
Látom, jó pár éves a kérdés.
Stólát szoktak ilyenkor viselni.
Stóla az a széles sál-szerű darab, amit a vállakra terítenek, a felső karokat takarja, a könyöknél befelé, a hasunk felé lógnak le a végei.
Viselni kell tudni, de elegáns és könnyű, sokféle anyagból lehet. Akár finom kötött anyagból is, szabadtéri estékre.
Pl. ujjatlan báli ruhához szinte kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!