A képen lévőnél rövidebbre gondoltam, kicsivel combközép fölé érne. A képen lévő nem igazi mini, csak amolyan visszafogottabb, ünneplős szoknya. :)
2015. szept. 25. 23:35
3/10 anonim válasza:
Ez visszafogott? Ettől rövidebbet ne vegyél fel, de nem a lábaid miatt...
2015. szept. 26. 07:34
4/10 anonim válasza:
Lényegében bárki, bármit felvehet.
Őszintén megmondom, hogy nekem nem tetszenek a lábaid, de ha egy ilyenben meglátlak, akkor nem fogok megbotránkozni rajta. Max nem tetszik-> nem nézem :D Én a nagyon vékony láb híve vagyok
Nem nekem és nem is másnak kell tetszeni, hanem a barátodnak :)
Neki pedig biztos bejössz :)
Én azt mondom, hogy nyugodtan felvehetsz
2015. szept. 26. 09:55
5/10 anonim válasza:
hát ettől rövidebbet már ne.. még ezt se kéne erőltetni szerintem.
2015. szept. 26. 10:16
6/10 anonim válasza:
Ettől rövidebbet ne vegyél fel, ez is határeset. Nincs valami jó lábad és ezen a cipő se segít. Hátulról a husi lábak pedig borzalmasak...Nekem is vastagabbak, szóval nem vékonyként írok a kritikát hanem hasonszőrűként.
2015. szept. 26. 14:02
7/10 anonim válasza:
Szerintem se vegyél ennél rövidebbet, max úgy, hogyha nem az utcára mentek, hanem a házban akarod elvarázsolni.
Az ennél rövidebb szoknya már közönséges.
Nekem se vékonyak a lábaim, szóval megérte az aggályaidat.
2015. szept. 26. 15:22
8/10 anonim válasza:
Nem modellvékony a lábad, de azért nem is az a kategória, hogy ne vehess fel szoknyát. Szerintem teljesen rendben van.
De ha ennél rövidebbet akarsz, azt csak max a hálószobába...:D
2015. szept. 26. 15:53
9/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek a lábaid, igaz a sajátjaimat is vastagnak látom. Ennek ellenére felvehetsz miniszoknyát, de ennél rövidebbet ne.
2015. szept. 26. 18:16
10/10 anonim válasza:
szerintem felvehetsz, de talán jobban állna az alkatodhoz nem egy tapadós miniszoknya, hanem egy rövidebb A vonalú :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!