A legtöbb lány kB a lányok fele miért nem hord fülbevalót? 19/f Többi lent!
Nem attól lesz valaki nő, hogy visel egy ilyen semmis ékszert.
Én pl általában elfelejtem betenni pedig szeretem őket. 4 lyuk is van a fülemen, ebből 2 amit néhány éve csináltattam, rendszeresen begyullad, még az orvosi fémtől is. Így hiába van:(
Hát kérdező jobb lenne ha nem beszélnél:D Mi az hogy a nők a fülbevalótól azok? Ekkora baromságot. A második kommentedre meg: sokan hordják 40 fokban is kiengedve a hajukat.
Hogy válaszoljak is, ha nem hordok azért nem hordok mert elfelejtem, vagy mert nincs kedvem babrálni vele.
Igen, persze hisz minden nőnek hosszú haja van, amit össze lehet fogni, még véletlenül sem rövidebb, és minden nő hord fülbevalót, és minden nő a te kvánságaidat lesi, akik ezen kívül vannak, azok nem is igazi nők...
Na hát én utálom a fülbevalókat, a hajam általában kiengedve hordom, így el is takarja a fülem, nincs is átszúrva és hopp! Képzeld, valahogy mégis anyaságra születtem, képes vagyok szeretni a párom és ő is engem. Tudok sütni-főzni, eltartani a családot. És ha kell, ki tudok öltözni csinosan is úgy, hogy soha nem hordtam és nem is fogok fülbevalót hordani!
(Ezennel elnézést kérek azoktól a fülbevalós lányoktól, akik magukra vették, nagyon szép is lehet egy fülbevaló, csak magamon nem szeretem. :) )
Lány vagyok és kicsiként kilyukasztották a fülem, raktak bele állandóan fülbevalót, de már 3-4 éve gyűlöltem, csak anyám nem engedte kiszedni, mert "szép". Tavaly végre kivehettem és soha nem is fogok beletenni többé semmit.
Személy szerint nekem senkin nem tetszenek a fülbevalók, undorítónak tartom és abszurdnak. És képzeld attól még lány vagyok szép hosszú hajjal, remek ruhákkal, minden nap sminkelem magam stb...adok magamra. Szóval ajánlom, hogy ne egy ékszer alapján válogasd az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!