Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A legtöbb lány kB a lányok...

A legtöbb lány kB a lányok fele miért nem hord fülbevalót? 19/f Többi lent!

Figyelt kérdés
KB a lányok fele miért nem hord fülbevalót? Jó tudom hogy van akinek fém allergiája van vagy van akinek érzékeny a füle pl a bizsura. De akkor is nagyon sokan miért nem hordanak? Nekem nagyon tetszik és imádom ha meg látok 1 fülbevalót! Meg a lányok nagy részének ki van lyukasztva a füle de nem tudom hogy miért nem hord fülbevalót???

2016. jún. 30. 19:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
30%

Nem attól lesz valaki nő, hogy visel egy ilyen semmis ékszert.

Én pl általában elfelejtem betenni pedig szeretem őket. 4 lyuk is van a fülemen, ebből 2 amit néhány éve csináltattam, rendszeresen begyullad, még az orvosi fémtől is. Így hiába van:(

2016. jún. 30. 22:11
 12/35 anonim ***** válasza:
60%
Én azért nem hordok mert úgysem látszik a hajamtól soha.
2016. jún. 30. 23:06
 13/35 A kérdező kommentje:
De látszik mert pl most nyáron mindig össze van fogva a hajad ugye a meleg miatt.
2016. júl. 1. 08:15
 14/35 anonim ***** válasza:
80%

Hát kérdező jobb lenne ha nem beszélnél:D Mi az hogy a nők a fülbevalótól azok? Ekkora baromságot. A második kommentedre meg: sokan hordják 40 fokban is kiengedve a hajukat.

Hogy válaszoljak is, ha nem hordok azért nem hordok mert elfelejtem, vagy mert nincs kedvem babrálni vele.

2016. júl. 1. 08:30
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

Igen, persze hisz minden nőnek hosszú haja van, amit össze lehet fogni, még véletlenül sem rövidebb, és minden nő hord fülbevalót, és minden nő a te kvánságaidat lesi, akik ezen kívül vannak, azok nem is igazi nők...

Na hát én utálom a fülbevalókat, a hajam általában kiengedve hordom, így el is takarja a fülem, nincs is átszúrva és hopp! Képzeld, valahogy mégis anyaságra születtem, képes vagyok szeretni a párom és ő is engem. Tudok sütni-főzni, eltartani a családot. És ha kell, ki tudok öltözni csinosan is úgy, hogy soha nem hordtam és nem is fogok fülbevalót hordani!

(Ezennel elnézést kérek azoktól a fülbevalós lányoktól, akik magukra vették, nagyon szép is lehet egy fülbevaló, csak magamon nem szeretem. :) )

2016. júl. 1. 08:33
 16/35 A kérdező kommentje:
Például Dér Heni miért nem hord fülbevalót soha? Az összes nagy duettet néztem és 1 részben sem volt bent neki. De miért???
2016. júl. 1. 12:42
 17/35 anonim ***** válasza:
89%
Ez olyan mintha én megkérdezném tőled hogy miért nem hordasz fülbevalót. És nem fogadom el válasznak hogy mert fiú vagyok. Csak gondolj bele...
2016. júl. 1. 12:49
 18/35 anonim ***** válasza:
87%
Én azért nem hordok, mert rosszul lett kilyukasztva a fülem kiskoromban (nagyon alul és ha kis fülbevalót teszek bele az csúnyán néz ki, mert van egy hosszú "csík" felette, a nagyobb fülbevaló meg nagyon lehúzza és fáj). Ezen kívül ha hosszabb útra megyek mindig viszek fejhallgatót, hogy tudjak zenét hallgatni, és nagyobb fülbevalóra meg megint kényelmetlen azt felrakni.
2016. júl. 1. 12:54
 19/35 anonim ***** válasza:
80%

Lány vagyok és kicsiként kilyukasztották a fülem, raktak bele állandóan fülbevalót, de már 3-4 éve gyűlöltem, csak anyám nem engedte kiszedni, mert "szép". Tavaly végre kivehettem és soha nem is fogok beletenni többé semmit.

Személy szerint nekem senkin nem tetszenek a fülbevalók, undorítónak tartom és abszurdnak. És képzeld attól még lány vagyok szép hosszú hajjal, remek ruhákkal, minden nap sminkelem magam stb...adok magamra. Szóval ajánlom, hogy ne egy ékszer alapján válogasd az embereket.

2016. júl. 3. 10:54
 20/35 anonim ***** válasza:
87%
Telefonos ügyfélszolgálatos vagyok és egész nap headsetben ülök, így nem praktikus. Egyik kolléganőm se hord emiatt fülbevalót, így is gyakori a gyulladás a műbőr anyag miatt.
2016. júl. 3. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!