Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek "baj" ha egy lány...

Szerintetek "baj" ha egy lány nem hord fülbevalót?

Figyelt kérdés

Bármerre megy az ember szinte minden lány/nő fülében van fülbevaló. Mi a véleményetek azokról akiknek nincs?

Akinek semmi az lécci ne válaszoljon fölöslegesen!

2014. júl. 20. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj? Nem hordasz, mert nem szereted, kész.

Nekem is ki van lyuggatva a fülem, de évek óta nincs benne füldevaló. Tavaly októberben vettem egy halloween-es pókos fülbevalót, itthon betettem, "jajdeszépjajdejó", de utána elraktam és azóta sem volt rajtam. Nem szeretem a fülbevalókat, idegesítenek.

24L

2014. júl. 20. 20:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Pókos az nekem is van :D Jól néz ki, halloweende általában fölveszem, de állandóra semmiképp mert egy idő után nagyon zavaró.
2014. júl. 20. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Én nem csak fülbevalót nem hordok, de nyakláncot és karkötőt sem. Egyszerűen idegesít, ha rajtam van. Szóval nekem teljesen elfogadható vagy így :)

22/L

2014. júl. 20. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj,én se hordok
2014. júl. 20. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy ideig nekem se volt. Csoda hogy nem nőtt be a lyuk.

1 lyuk van a bal fülembe, és 3 a jobb fülembe.

Nekem csak a kis karika tetszik benne, mert az nem változtat az arcomon, nem lóg semmi ott fölöslegesen, aludni is tudok benne, elhagyni sem tudom, mert nem olyan amire a hátulját ráhúzod, tehát soha ki se veszem. Vagy fél éve beleraktam, azóta ott van.

2014. júl. 21. 00:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Hianyzik belole a noiesseg, nekem tetszik ha valami van a fulebe, es mindegy hogy melyik reszen.
2014. júl. 21. 09:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem baj, miért lenne?
2014. júl. 21. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem egyátalán nem baj!!! nekem ki van lyukasztva de csak ritkán hordok fülbevalót.
2014. júl. 21. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

miért volna baj? ha neked ez így jo és így felel meg akkor minden rendben. Egyébbként a fulbevalo is macera: nekem minden létezo dologra alergiás a fulem, tehát bizsut néha fel se vehetek annyira fáj tolle a fulem.

Egyébbként ne szégyelld azt ha nincsen fulbevalod. Ne akarj csak azért mert a tobbieknek van.

2014. júl. 28. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!