Viselsz fülbevalót? Ha igen milyet? Fiú vagy lány vagy?
természetesen! :) imádom őket! bizsukat hordok, van sokféle, legjobban a nagyméretű, csüngőseket szeretem. legutóbb egy nagy, barna pillangó formájút vettem a New Yorkerben.
lány vagyok :)
igen. egyik fülemben 3, másikban 2. ebből 3 ezüst, 2 orvosi acél piercing.
lány.
Általában bedugósokat hordok, de sok van, arany, fehérarany, ezüst, bizsutól begyullad a fülem :(
26/L
Igen .... 5 db lyuk van a fülemben... 3 jobb 2 bal oldalt ... nem vagyok rokker vagy hasonló, átlagos vagyok de ez tetdzik .... és mindig másmilyet hordok ...
17, lány
Nem, nem szeretem a fülbevalót, főleg azóta mióta véletlenül a kezemmel téptem ki :S Amúgy csak az aranyat tudtam beletenni, még az ezüstöt sem bírta, az aranyat meg utálom, úgyhogy nem.
21/L
Igen. Arany fülbevalót sose hordok, mert nem tetszik. Vagy kis ezüst karika van a fülemben, vagy a keleti stílusú bizsuk.
28/L
Igen, általában viselek. Leginkább gyöngyöset vagy swarovskisat, amiket én csinálok meg drótból és gyöngyökből.
Meg néha lógós aranyfülbevalót.
De mind olyan, hogy menjen a goth öltözékemhez.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!