Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Viselsz fülbevalót? Ha igen...

Viselsz fülbevalót? Ha igen milyet? Fiú vagy lány vagy?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 02:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Csak ritkán, mert általában nekem bőven elég valami nyaklánc és karkötő vagy esetleg gyűrű.

Van mindenféle, tényleg nagyon sok van... megvettem, mert olcsó volt. 2-300 forintért nem volt pénz értük. Most már nem látok ilyen olcsó bizsukat így örülök, hogy már van annyi, hogy nem nagyon kell vennem. Szinte mindenféle ruhához találok itthon valamilyet, ha szükséges.

Nekem azért is fontos, mert anélkül nem vagyok valami nőies, pedig néha muszáj annak lennem... :s bár van 2-3 darab amit tényleg szeretek viselni :)

2009. júl. 28. 01:45
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon szeretem a fülbevalókat.

Van 1 arany amit csak akkor használok ha valami oknál fogva nem tudom cserélni,abba tudok aludni és nem gyulad be tôle a fülem.Amugy jobban szeretem a hosszúakat,abbol szinte minden szinü van,de nagyon szeretem a kis átszúrósokat is.általában mindig van fülbevaló a fülemben.:)

15/L

2009. júl. 28. 09:11
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
Aha, persze. Egyik fülemben van az "alapjárat fülbevaló", ami szinte mindenkinek ide általába valami pici cuccot teszek, utálom ha feltűnő, vagy biztostűt (éljenek a 70-es évek), a másik oldalon meg a porcba van 2, egy pötty és egy karika.
2009. júl. 28. 11:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Haha , van itt egy gonosz skinhead mert érdekes módon le vannak pontozva a biztosítótűsök :D (én vagyok az egyik..)
2009. aug. 4. 18:44
 25/32 anonim válasza:
Én is viselek fülbevalót, méghozzá LEDeset! Nemrég vettem a neten. Hogy milyet, azt a következő linken megnézheted: [link]
2009. okt. 29. 16:56
 26/32 anonim ***** válasza:
45%

Egy sima ezüst gömböt hordok a bal fülemben, a csajok nagyon szeretik:P

17/f

2009. nov. 17. 17:23
 27/32 anonim ***** válasza:

elég egyöntetű válaszok voltak ezeddig.

Én fekete dobókockásat hordok. Ez a legtökéletesebb választás. huszonéves vagyok :):)

2009. dec. 20. 01:36
 28/32 anonim ***** válasza:
3-3 van a fülemben. Az 'alap' (az 1.-t) váltogatom, de leginkább dobókocka, vagy pici penge van a fülemben. Aztán a bal fülemben a a 2. olyan, mintha egy kúp (ezüst) lenne átnyomva a fülemen, aminek a 2 vége hegyes, de lényegében szét lehet szedni, felette arany színű orvosi fém (talán arany, nem tudom, a kettő közül valamelyik) és a közepén egy 3-4 mm-es zöld kő, a jobb fülemben a 2. és 3. egy orvosi fém (ezüst színű) csillag ^^.
2010. aug. 10. 15:06
 29/32 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: L
2010. aug. 10. 15:07
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen,14/f,egy tüskét
2010. aug. 25. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!