Viselsz fülbevalót? Ha igen milyet? Fiú vagy lány vagy?
Nekem is rengeteg van, csüngősek és hátul bedugósak is. ez utóbbiakat jobban szeretem. bedugósokból van van 50, ezek egy része Swarovskis, de van egyéb féldrága köves is köztük. van pár arany fülbevalóm is, de ezeket nagyon ritkán hordom. ha küldöldön járok, mindig beújítok néhány újat. most épp egy ezüst cannabis alakú van a fülemben, fehér cirkonkővel a közepén, ezt Londonban vették nekem ajándékba.
23/L
A karikás bizsukat utálom, engem idegesít, hogy áttekeredik rajta a hajam :DD
Lógós bizsu fülbevalókat hordok. Kedvencem egy ezüst színű, amin lóg egy szívecske. Emlék is egyben, Olaszországból kaptam :)
De ezen kívül van rengeteg. Bárhová megyek, tuti beugrok valami bizsus üzletbe :)
Külföldről is imádom ilyeneket venni [pl. olaszországi strandról], mert ott egyediek vannak, és itthon nem jön velem szembe az utcán. :)
Biztosítótűt viselek.:P
Lány vagyok
én is hordok, főleg olyanokat az szeretem mint pl. gyík, vagy bármi más állat, de szeretem a cipzárakat (3 fajta színűm van!), vagy van olyanom is amin felkiáltójel van, meg ?jel, meg Boom, Bang és hasonlók. ez term. mind bizsu,
de szeretem az aranyat ezüstöt. most pl. arany van a fülemben amin egy katica van.
igen igen.
bal fülbe 3 jobba egy. alul mind2ben egy adidas original jel (ezüst) balban fölött egy dobókocka (ezüst) és afölött egy csillag (az bizsu). Imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!