A legtöbb lány kB a lányok fele miért nem hord
fülbevalót? 19/f Többi lent!
Figyelt kérdés
KB a lányok fele miért nem hord fülbevalót? Jó tudom hogy van akinek fém allergiája van vagy van akinek érzékeny a füle pl a bizsura. De akkor is nagyon sokan miért nem hordanak? Nekem nagyon tetszik és imádom ha meg látok 1 fülbevalót! Meg a lányok nagy részének ki van lyukasztva a füle de nem tudom hogy miért nem hord fülbevalót???
hát igen, sokaknak allergiája van többekközött nekem is, de én hordok....és néha azért veszem ki mert úgy begyulladt. valakinek nem tetszik...én viszont rengetegeken látok :)
2016. jún. 30. 19:28
2/35 anonim válasza:
Miért hordanának? Az ember alapállása az, hogy nem hord fülbevalót. Ahhoz kell különleges indok, hogy valaki hordjon.
2016. jún. 30. 19:30
3/35 anonim válasza:
Én pl azért, mert reggel mindig elfelejtem betenni a fülembe.
2016. jún. 30. 19:30
4/35 anonim válasza:
Én néha szoktam (inkább különlegesebb alkalmakkor), de ilyen nagy melegben a melegtől mindig irritálódik a fülem, ha bent van a fülbevaló. Alapvetően nem szeretem túlékszerezni magamat, hétköznapokon csak egy karperecet hordok, amit a szerelmemtől kaptam, és egy órát.
2016. jún. 30. 19:33
5/35 anonim válasza:
Nekem csak az aranyat bírja. De este azt is kiveszem, mert ahogy fekszem szúrja a fejemet a vége :)
Aztán reggel van, hogy elfelejtem betenni.
Pl. sportolni vagy lazább cuccokhoz nem hordom. Inkább elegáns.
2016. jún. 30. 19:38
6/35 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Nagyon rosszul tudod mert a nőknek alap a fülbevaló a nő attól is nő hogy hord fülbevalót!!!
2016. jún. 30. 19:44
7/35 anonim válasza:
Hát, csak a legmélységesebb megvetéssel tudok fordulni ehhez a primitív hozzáálláshoz...
2016. jún. 30. 19:51
8/35 anonim válasza:
Egy igazi nő, mindenféle "kellék" nélkül is nő :)
Nekem is tetszik az, ha valaki alkalmakra öltözik ki, akkor hord ékszereket, stb.
Nem kell minden hétköznap puccba vágni magát.
2016. jún. 30. 19:54
9/35 anonim válasza:
a legtöbb lány k urvára hord fülbevalót...
nekem se bírja a fülem mindegyiket, ezért orvosi fémből készültet hordok általában.
2016. jún. 30. 19:56
10/35 anonim válasza:
első vagyok:
egy nő nem attól lesz nő hogy felpakol magára mindent :)
most nem már azért okold őket mert sebes lesz a fülük, mert begyullad. Fáj, elfertőződik, szerintem nem kéne 'nem nőnek' nevezni ezért... ...de szerintem a nők 80%-a hord fülbevalót :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!