Van olyan weboldalt ahol az összes converse tornacipő fent van?
Figyelt kérdés
Engem kifejezetten a tornacipők érdekelnek csak. A baj az, hogy nem találok semmilyen gyűjtő oldalt ahol az összes fent van, hogy tudja választani. Például hivatalos honlapon alig vannak fenn cipők, más weboldalakon üzletekben egy csomó láttam már mai nincs ott fent. (Ami nem értem, hogy lehetséges.) Van 3-4 cipő ami nagyon tetszik, de egy kép alapján, a neve nélkül nem tudom, hogy kereshetném meg a beszerzési lehetőségeit. Szívesen végignézek 2000 cipőt is hogy megtaláljam, csak hol a fenébe találom meg ezeket összegyűjtve?2010. ápr. 13. 17:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!