Létezik olyan, hogy occult goth?
Mint divatirányzat? A Google ad rá találatot, de ez még semmit nem jelent.
Angolul sem. Amúgy pedig okkult és gót.
Az egyike a szellemvilággal kapcsolatos dolgokat jelöli, a másik egy építészeti irányzat, korszak.
A gót divatstílus nem egységes, több irányzata ismert.
Én nem találtam olyan oldalt, amelyik a szellemvilággal hozná összefüggésbe.
Aha. Nyilván azért tettem fel az öltözködés témakörben, mert az építészet érdekel.
Marha...
Sajnos gyakoriak az ilyen 1-es hozzászólóhoz hasonló színvonalúak. Én is ezért nem szívesen teszek már fel kérdést, mert elbaromkodják a saját ostobaságaikkal, miközben még a kérdezőket nézik hülyének.
Kérdésedre a válasz: a legtöbb goth valamilyen szinten tartalmaz okkult elemeket, így nincs ilyen külön irányzat (vagy legalábbis nem tudok róla), mint mondjuk a vampire vagy a victorian goth esetében.
Kedves marházó!
Nem, nem vagyok marha. A rovatot meg gyakran eltévesztik a kérdezők.
Az se nagyon zavarjon, hogy a kérdésedet megválaszoltam.
Lehet, neked magas, de a bevezető nem volt véletlen, s szorosan kapcsolódik a kérdésedehez.
A gót divatstílus szorosan kapcsoloódik a gótikához, tudod.
Adtál egy szókapcsolatot. Azt elemeztem.
Elvileg a gót életstílus hordozhatna okkult jegyeket. Tehát akár lehetne is ilyen.
De mint írtam, nem leltem erre vonatkozó érdemi információt sem a feljegyzéseimben, sem a neten.
Nem bennem van a hiba, ha nem érted.
Szerintem valami középiskolás looser. Általában hétvégén tűnnek fel az ilyenek. Most meg hétköznap írogat. Biztos nincsenek barátai, és a neten köt bele az emberekben.
De én nem haragszom rá, mert igazából sajnálom őt, hogy nincs élete.
Az a legviccesebb, amikor még okosnak is akarnak tűnni, nem?
Nincs ilyen, ez szinte biztos.
Ha meg nem értitek a választ, az nem a válaszoló hibája!
Kicsit nézzetek magatokba!
A gót divat és szubkultúra a gótika korához kötődik. Ha ezt nem tudjátok, akkor most már fel lettetek világosítva.
Bennem lehet a hiba, de szerintem a kérdés megválaszolásra került az elsőben.
Én sem tudok okkult gót szubkultúráról.
Gigliola Radic Potn hogy a válaszoló hibája.
óz: Az "félre" lett válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!