Ha szőrös a lábam és rövidnadrágot, vagy szoknyát veszek fel, nagyon meg fognak nézni? 15/l
Ilyen rövidségű nadrágra:
És ilyen rövidségű szoknyára:
gondoltam.
Eszembe jutott, hogy felvehetnék szoknyához térdzoknit, mert az jól takar, de akkor a szoknya rövidebb lenne:
Amúgy kreol bőröm van és sötét a szőr a lábamon, szóval nem olyan feltűnő, de azért látszik.
Ugyan ebben vagyok.Én egészségügyi okok miatt nem szőrteleníthetem a lábam....
Most azon vaccilálok,hogy hosszúnadrágban menjek-e ki ebben a melegben ??...
Átérzem a helyzeted :(
hagyjad már, figyu ha úgysem tudsz ellene semmit tenni, nem borotválhatod le, akkor ne szenvedj már a hülye divat miatt. nem kötelező senkinek se leborotválni a lábát, ez nem igénytelenség, csak egy mostani szokás. igénytelen az, aki nem fürdik, és koszos, szakadt a ruhája. a dög melegben 30 fokban meg szerintem ne szenvedj harisnyában, zokniban.
amúgy megsúgom, hogy a szőrös láb egyre inkább elfogadott lesz újra, csak magyarországra még nem ért ez el. de pl nézd: [link]
A szőr harisnyán át is látszik. Ráadásul ki is tudnak bújni a likakon a szőrszálak... :D
Ráadásul nadrág anyagától függően azon is ki tudnak bújni a szőrszálak... Állt előttem a múltkor egy nő a mozgólépcsőn, és ahogy rásütött a nap a combjára, úgy tűnt, szőrős a fekete nadrágja. Közben csak a lába volt szőrös alatta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!