Ciki szoknyát vagy rövidnadrágot felvenni, úgy ha nem vagyok az a cérnaszál?
173 centi és sajnos 63 kiló vagyok. Tudom, diéta, meg hasonló... Igen, épp azon vagyok, csak sajnos mivel itt a jó idő, szenvedek a hosszú gatyában. Már nagyon melegem van, de nem merek rövidebb cuccokat felvenni, mert félek a megvető pillantások miatt és, hogy ízléstelen. Gondolok itt most a nem nagyon rövid, úgy térd fölé egy-két centivel érő szoknyákra, ill rövidebb nadrágokra.
57 kiló szeretnék lenni, vagy kevesebb, de az nem ez-két hét, és most meg itt a meleg. Mit csináljak szerintetek, mit tanácsoltok, ki merjek menni szoknyában az utcára?
Kérem, olyanok ne írjanak akik csak kötekedni akarnak, a kérdésem komoly, véleményekre vagyok kíváncsi! Köszönöm!
De szigorú vagyok magamhoz egy kicsit, én mindig is az voltam, de szeretnék jól kinézni, nem vagyok elégedett. Ezért is diétázom, de amúgy köszi a válaszokat.:)
Lehet, hogy mégis elszánom magam és kimegyek úgy.
Szerencsére nem vagyok nagyon kövér azért, csak pont körte alkatom van, így a fenekemmel, combommal vannak gondok.
Szerintem is nagyon vékonyokon néz ki rosszul, olyan, mintha a szárítóról leszedett ruhákat rájuk dobtad volna.
Pont a nagy hashoz szokták mondani a szoknyát, mert a gatya kiemeli a belet, mint egy nyalóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!