Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki szoknyát vagy rövidnadrág...

Ciki szoknyát vagy rövidnadrágot felvenni, úgy ha nem vagyok az a cérnaszál?

Figyelt kérdés

173 centi és sajnos 63 kiló vagyok. Tudom, diéta, meg hasonló... Igen, épp azon vagyok, csak sajnos mivel itt a jó idő, szenvedek a hosszú gatyában. Már nagyon melegem van, de nem merek rövidebb cuccokat felvenni, mert félek a megvető pillantások miatt és, hogy ízléstelen. Gondolok itt most a nem nagyon rövid, úgy térd fölé egy-két centivel érő szoknyákra, ill rövidebb nadrágokra.

57 kiló szeretnék lenni, vagy kevesebb, de az nem ez-két hét, és most meg itt a meleg. Mit csináljak szerintetek, mit tanácsoltok, ki merjek menni szoknyában az utcára?

Kérem, olyanok ne írjanak akik csak kötekedni akarnak, a kérdésem komoly, véleményekre vagyok kíváncsi! Köszönöm!

2016. jún. 1. 16:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vegyél fel rövidnadrágot és szoknyát is :)
2016. jún. 1. 19:47
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem, ha meleged van, akkor meleged van, nem kell stratégiás öltözködéssel kompenzálni semmit :D
2016. jún. 1. 19:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Az a szerencsém, hogy hasam nem sok van, felül még vékonynak is mondható vagyok, csak csípőtől lefele nem a legelőnyösebb az alkatom. De ezen próbàlok úrrá lenni. ;)
2016. jún. 2. 09:05
 14/15 anonim válasza:
100%
Nyugodtan vedd fel!
2016. jún. 2. 15:19
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ! Kaptam egy kis bátorságot is, így már ki is mertem úgy menni. Azért is kérdeztem itt meg, hogy mit gondoltok, mert hát azért itt is ugyanazok az emberek vannak, mint akikkel az utcán vagy buszon / metrón szembe kerülök, és így legalább kaptam egy képet nagyjából arról, mit gondolhatnak rólam/ hasonló alkatú emberekről, ha ilyen ruhákat vesznek fel.

Egyébként már 62 kiló vagyok.:) Megy ez.

2016. jún. 6. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!