Lányok, ti felvennétek ilyen nadrágot?
Figyelt kérdés
Nem innen rendelném csak itt találtam most róla képet, és jobb minőségű lenne.Szerintetek jól néz ki? :)
2016. jún. 17. 14:15
11/28 anonim válasza:
Nekem van ilyen nadrágom,és imádom nagyon kényelmes és vagány darab. :)
12/28 A kérdező kommentje:
11, és hol vetted?
2016. jún. 17. 16:28
13/28 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszik, hordanám, pláne ha ilyen izmos lábam lenne mint az első képen...:D
14/28 anonim válasza:
Na mostmár engem is érdekelne hol lehet szerezni (amúgy van olyan hely ahol festenek ruhát szóval nem muszáj feketében) de a zsebei miatt KELL, végre nem kell táska egy telefon, tárca és kulcs miatt :D
15/28 anonim válasza:
Volt régen ilyesmi nadrágom, imádtam csak vékony anyagból volt és az ülepénél kiszakadt. Azóta is siratom mert sehol nem találok:(
16/28 anonim válasza:
H&M-ben vettem ilyen február környékén. :)
#11-es voltam.
17/28 anonim válasza:
Én fiúba keresek ugyanilyen gatyát. Hol lehet ilyet kapni? A színe annyira nem fontos, farmerkék is lehet, vagy fekete, de ilyen legyen a fazonja, és legyenek oldalzsebei is. :)
18/28 A kérdező kommentje:
#16, kár.. a h and m ben már nincs mert csütörtökön volta bent de nem találtam. :(
2016. jún. 18. 10:27
19/28 anonim válasza:
Neten van, sőt a bézs most akciós
20/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, van is egy hasonlóm ilyen zöldben, barna vagy fekete bakancsal jól néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!