Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szabadidő nadrágot felvennétek...

Szabadidő nadrágot felvennétek utcára? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon szép szabadidő nadrágot. Nagyon szép a szabása, és az anyaga is. (Nem a susogós fajta) Ahogy elnézem, jól mutat a fenekemen is. Nem gáz, ha felveszem az utcára? Ti felvennétek? 24/L
2011. ápr. 1. 08:17
 1/9 anonim válasza:
Menj végig Németország utcáin és utána döntsd el. Azért, mert itt a mackónadrágot is felveszik a nadrágsegg meg a térdüket veri. Szerintem egy kulturált szabadidő nadrágot fellehet venni. Nem ügyek intézéséhez, de boltba barátnővel találkozáshoz simán.
2011. ápr. 1. 08:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Dolgoztam Németben, de ott inkább a Törökök néztek ki igénytelenül. Amúgy nem figyeltem, hogy kin van szabadidő nadrág, kin nincs.
2011. ápr. 1. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Tényleg attól függ, h milyen az a nadrág. Mondjuk én nem bírom, mikor vki szabadidőruhában mászkál, bár ez mindenkinek szíve- joga. Én slamposnak érezném magam. Persze a sarki közértig jó ez az öltözet, de máshová szerintem nem.
2011. ápr. 1. 08:31
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Hát én meg azt nem bírom mikor kisestélyibe mennek a nők egy bevásárlóközpontba(főleg a tescoba) vásárolgatni.Én csak a munkahelyemre,orvoshoz,hivatalokba nem megyek melegítőbe.De shoppingolni,és obi,media markt ilyen helyekre is csak melegítőbe,mondjuk nekem igényes ruháim vannak csak. 30/Nő....és nem érdekel más véleménye.
2011. ápr. 1. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha a program amihez felvennéd engedi akkor simán.

Pl vásárolni inkább ez mint szűk gatya és tűsarkú.

Suliba is akár felveheted (ha még jársz) ha jól néz ki és jól áll.

2011. ápr. 1. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
de akkor megfelelően válaszd hozzá a többi ruhadarabot is...mert ha keverednek a stílusok az nagyon idétlen tud lenni :D
2011. ápr. 1. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Én semmiképp sem :S

Őszintén szólva sok embert láttam már, akik imádták a maguk kis nem susogós melegítőjüket, de ettől az még csak melegítő, és ez látszik is. Szerintem igénytelenséget mutat (lusta rendesen felöltözni az illető, nem ad ennyit magára és a környezetére, társaságára), nem utcára való (kivéve persze, ha épp futni megy az ember...)

2011. ápr. 1. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó!Huu,de egy buta ember lehetsz.Ne reklámozd magad!
2011. ápr. 1. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd fel.Én is felszoktam, ilyen nagyon passzos melegítőgatyám van, eddig mindenki dicsérte.(benne a fenekem :D)
2011. ápr. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!