Szabadidő nadrágot felvennétek utcára? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon szép szabadidő nadrágot. Nagyon szép a szabása, és az anyaga is. (Nem a susogós fajta) Ahogy elnézem, jól mutat a fenekemen is. Nem gáz, ha felveszem az utcára? Ti felvennétek? 24/L2011. ápr. 1. 08:17
1/9 anonim válasza:
Menj végig Németország utcáin és utána döntsd el. Azért, mert itt a mackónadrágot is felveszik a nadrágsegg meg a térdüket veri. Szerintem egy kulturált szabadidő nadrágot fellehet venni. Nem ügyek intézéséhez, de boltba barátnővel találkozáshoz simán.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Dolgoztam Németben, de ott inkább a Törökök néztek ki igénytelenül. Amúgy nem figyeltem, hogy kin van szabadidő nadrág, kin nincs.
2011. ápr. 1. 08:30
3/9 anonim válasza:
Tényleg attól függ, h milyen az a nadrág. Mondjuk én nem bírom, mikor vki szabadidőruhában mászkál, bár ez mindenkinek szíve- joga. Én slamposnak érezném magam. Persze a sarki közértig jó ez az öltözet, de máshová szerintem nem.
4/9 anonim válasza:
Hát én meg azt nem bírom mikor kisestélyibe mennek a nők egy bevásárlóközpontba(főleg a tescoba) vásárolgatni.Én csak a munkahelyemre,orvoshoz,hivatalokba nem megyek melegítőbe.De shoppingolni,és obi,media markt ilyen helyekre is csak melegítőbe,mondjuk nekem igényes ruháim vannak csak. 30/Nő....és nem érdekel más véleménye.
5/9 anonim válasza:
Ha a program amihez felvennéd engedi akkor simán.
Pl vásárolni inkább ez mint szűk gatya és tűsarkú.
Suliba is akár felveheted (ha még jársz) ha jól néz ki és jól áll.
6/9 anonim válasza:
de akkor megfelelően válaszd hozzá a többi ruhadarabot is...mert ha keverednek a stílusok az nagyon idétlen tud lenni :D
7/9 anonim válasza:
Én semmiképp sem :S
Őszintén szólva sok embert láttam már, akik imádták a maguk kis nem susogós melegítőjüket, de ettől az még csak melegítő, és ez látszik is. Szerintem igénytelenséget mutat (lusta rendesen felöltözni az illető, nem ad ennyit magára és a környezetére, társaságára), nem utcára való (kivéve persze, ha épp futni megy az ember...)
8/9 anonim válasza:
Utolsó!Huu,de egy buta ember lehetsz.Ne reklámozd magad!
9/9 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel.Én is felszoktam, ilyen nagyon passzos melegítőgatyám van, eddig mindenki dicsérte.(benne a fenekem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!