Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki WINK cipőben járni?

Ciki WINK cipőben járni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
nekem van egy wink cipőm, ami tök jól néz ki, a conversemet cseréltem le erre, mert ez kényelmesebb, akinek nem tetszik az meg bekaphatja :D
2010. ápr. 12. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem!
2010. ápr. 12. 21:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha tetszik nem gáz! Igaz én nem hordok sport cipőket de sosem márka alapján vásárolok! Van leértékelt 500 forintos cipőm és 40 ezer forintos is mert megtetszet szóval nem gáz!
2010. ápr. 12. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Régebben volt ilyen problémám nekem is, hogy zavart, hogy nincs márkás cipőm. Egy wink cipő talán 4-5ezer ft? Én mostanában a deichmanban veszek cipőt, ott 6ezer forintért lehet kapni Memphis One cipőket, amik tényleg nagyon jól néznek ki, és ha valakit érdekel hogy más miben jár, láttam ilyen cipőt "gazdag gyerekeken is"

egyébként, nem az a bajom a wink cipőkkel, hogy kínai, vagy a márka, csak egyszerűen nem találtam a wink-ek között olyat, ami tetszett volna

de a kérdésedre válaszolva, nem ciki:D

2010. ápr. 29. 09:29
 15/20 anonim válasza:
egyáltalán nem. van akinek nem telik cipőre az se ciki...és 1 wink se olcsó.
2010. máj. 1. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

sztem nem számít a márka csak hogy jól nézzen ki:)

nekem pl. csak kínais vagy max. Deichmannos cipőim vannak de mindenki irigyel hogy milyen divatos cuccokban járok:) én úgy vagyok vele hogy többet kevesebbért. van 20 pár cipőm és az összes áráért együtt lehetne venni max. 1 darab Adidast.. Amíg mások vesznek 25.000-ért egy Adidast és azt használják egész évben én addig ugyanennyi pénzért veszek 20 db-ot és senki meg nem mondja hogy nem egy Converse van rajtam:D

2010. máj. 22. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
27%

nálunk ez a helyzet:

egyedül csak nekem van márkás cipőm (nike, dc)

a többieknek szétszakadt kínai vagy wink.

szal nem hiszem h ciki.

2010. jún. 1. 16:16
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

nekem a legtöbb noname, és leszarom h ki mit mond.

vannak winkesek is és imádom.

Ha felnőtt leszel és prádát viselsz kíváncsi vagyok hányan fogják rá mondani, h "Jé, éz egy Prada..!"

2010. júl. 6. 14:33
 19/20 anonim válasza:
14 éves vagyok mindig ilyen cipőkbe jártam nem rég vettem egy adidast meg egy converset de mondom eddig nem ilyenekbe jártam ezeket is csak kíváncsiságból. Egyáltalán nem ciki !sőt nemsokára menőlessz.
2011. júl. 18. 17:02
 20/20 Osvalda Gábor válasza:
Porsche Cayanne-t vezetek, azaz van pénzem, de mégis a winket hordom mert imádom!
2017. nov. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!