Ciki WINK cipőben járni?
Régebben volt ilyen problémám nekem is, hogy zavart, hogy nincs márkás cipőm. Egy wink cipő talán 4-5ezer ft? Én mostanában a deichmanban veszek cipőt, ott 6ezer forintért lehet kapni Memphis One cipőket, amik tényleg nagyon jól néznek ki, és ha valakit érdekel hogy más miben jár, láttam ilyen cipőt "gazdag gyerekeken is"
egyébként, nem az a bajom a wink cipőkkel, hogy kínai, vagy a márka, csak egyszerűen nem találtam a wink-ek között olyat, ami tetszett volna
de a kérdésedre válaszolva, nem ciki:D
sztem nem számít a márka csak hogy jól nézzen ki:)
nekem pl. csak kínais vagy max. Deichmannos cipőim vannak de mindenki irigyel hogy milyen divatos cuccokban járok:) én úgy vagyok vele hogy többet kevesebbért. van 20 pár cipőm és az összes áráért együtt lehetne venni max. 1 darab Adidast.. Amíg mások vesznek 25.000-ért egy Adidast és azt használják egész évben én addig ugyanennyi pénzért veszek 20 db-ot és senki meg nem mondja hogy nem egy Converse van rajtam:D
nálunk ez a helyzet:
egyedül csak nekem van márkás cipőm (nike, dc)
a többieknek szétszakadt kínai vagy wink.
szal nem hiszem h ciki.
nekem a legtöbb noname, és leszarom h ki mit mond.
vannak winkesek is és imádom.
Ha felnőtt leszel és prádát viselsz kíváncsi vagyok hányan fogják rá mondani, h "Jé, éz egy Prada..!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!