Ciki WINK cipőben járni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 17:31
2/20 A kérdező kommentje:
Nem tom,csak az osztályba mindenki jobbal (Nike,Adidas) közlekedik.
2010. ápr. 12. 17:34
3/20 anonim válasza:
Szard le. Amíg nem ők keresik az adidasra a pénzt hanem anyuci, addig meg duplán szard le.
4/20 anonim válasza:
szerinted te kevesebb vagy attól,hogy ők Adidas, Nike stb. cipőkben járnak? mert szerintem nagyon nem. aki meg lenéz amiatt hogy neked WINK van lényegtelen milyen okból az egy nyomorék anyuciszemefénye :)
5/20 anonim válasza:
Sztem se. Én is most kaptam vagyis felesben vettem anyuékkal egy Adidas cipőt, de szánalom hogy ha eddig új cipőm volt ilyen Wink, Sandic akkor le se szarták most meg JÉÉÉ új cipőd van? -.- Szerintem nem gáz ;)
6/20 anonim válasza:
nálunk sokan hordanak. én nem azt hordok,de egyáltalán nem az
mer mér lenne?
különben meg lehet neked felnőttkorodban Gucci meg Jimmy Choo cipellőid fogják ékesíteni a szekrényt,szóval az anyucis-apucis válaszolónak tutiigaza van.
7/20 anonim válasza:
de egy hátulkullogó vagy ecsém! nem a cipő a ciki hanem te vagy magad ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!