Dj Bax kérdése:
Szerintetek létezik unisex farmernadrág?
Figyelt kérdés
Szerintem igen Az a nem csicsás gyöngyös és nem is extra skinny, de rugalmasabb anyagú skinnysebb.
itt van hogy pl melyikek is szerintem ilyenek
2016. jún. 13. 18:32
11/24 A kérdező kommentje:
meg nőknél miért elfogadottabb ha bővebb fiúsabb szerű nadrágba van mint ha férfi van kicsit passzosabba ez nem fér a fejembe ez akkor hogy egyenjogúság?
2016. jún. 16. 20:21
12/24 anonim válasza:
Ne zavartasd magad, ha tetszik vedd fel a feszülőset nyugodtan. :) Amiket linkeltél, azok teljesen jók fiúknak is, én is ilyeneket hordok évek óta. :) Az hogy itt a gyakorin páran azt mondják, hogy nem tetszik nekik, még nem jelenti azt, hogy senkinek sem tetszik. Egy csomó lánynak bejön amúgy, ha feszül rajtunk a farmer, én már sok pozitív véleményt kaptam lányoktól. :) Nekik is bejön, ha látszanak a formák. :)
13/24 anonim válasza:
Én nőként még nem találkoztam olyan férfival, akinek a csípőjénél szélesebb lett volna az enyém. De sok sikert kívánok nekik, hogy belepasszírozzák magukat a 32-es skinny farmeromba...
14/24 A kérdező kommentje:
akkor alapból nem kell paszírozni ha nem szélesebb emg az ember méretéhez megfelelőt kell választani meg ilyen gondot én még ne mttapasztaltam a rugalmasabb féle skinny farmeroknál és nem mellesleg nagyon kényelmesek főle a sok kifelyezetten férfi skinny farmernál ami kemény anyag nem rugalmas felvenni se lehet
2016. jún. 17. 17:42
15/24 A kérdező kommentje:
sőt ezek legalább nem buggyosak idétlenek a fenekénél mint sok kifejezetten férfi skinny farmerek
2016. jún. 17. 17:44
16/24 anonim válasza:
Nem.fogtad fel amit írtam ugye? A férfiaknak szélesebb a csípőjük mint az enyém ezt írtam. S ha nem érezted ki a véleményem akkor elmondom, az aki amelyik pasi képes belepaszírozni magát a 32-es farmeromba (és igen, rohadtul bele kellene passzírozni, mert nem minden női skinny farmer rugalmas), akkor az nem férfi számomra. Undorító ha ilyet látok, basszus mint egy balettáncos.
17/24 A kérdező kommentje:
te vagy eltévedve pont hogy a nők csípője a szélesebb a szülés végett
2016. jún. 19. 08:59
18/24 anonim válasza:
Hát az enyém rohadtul nem szélesebb egy férfiétól sem. És hidd el azoknak a lányoknak, akik 32-es nadrágot hordanak azoknak sem. Láttál te már 32-es női farmert??? Nem csak egyféle női alak létezik!
19/24 A kérdező kommentje:
persze de többféle számozási mód is van 2 farmer nem ugyanolyan egészen 32 es meg a férfi meg női számozás máshogy van női 30 as nagyobb általába mint a férfi 30 as de a nőknek hidd el a csipője dereka szélesebb a szülés miatt a férfiaknak meg a válluk szélesebb ha nem hiszed nézzél utána
2016. jún. 19. 16:48
20/24 anonim válasza:
Egyre nagyobb hülyeségeket írsz...nem minden női alak egyforma. Az én csípőm 80cm, derkam 55cm. A párom átlagos alkat, az ő csípője 88cm... A 32-es farmer xxs-es. A férfi ruhák alapból nagyobbak mint a női ruhák. Pl ott az az eset, amikor a vékony pasi aki s-es férfi ruhákat hord, felvette a duci barátnője xl-es ruháit, azt hitték nevetnek egy jót, hogy milyen bő lesz a srácon, erre pont jó volt rá. Ha megtalálom belinkelem. Mindegy, a lényeg, hogy nem minden nőnek van szülésre alkalmas csípője, ha mindenki szélesebb lenne mint a férfiak, akkor nem gyártanának xxs-es női farmert. Ez a hozzám hasonló sok millió nőnek lett kitalálva, nem pedig azért, hogy férfiak nyomorgassák benne a mogyoróikat. Az a férfi, akire meg egyáltalán rámegy az xxs-es női farmer, az minden csak nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!