Létezik olyan nőcisebb lábbeli típus, ami jól állhat egy alacsony, rövidebb lábú fiatal nőnek?
Figyelt kérdés
Nincsenek "jó làbaim", ezért általában a sportosabb cipőket,szandálokat használom. Szeretnék picit nőiesebb viseleteket is kipróbálni,de olyat,ami jól áll az adottságaimhoz. Van ötletetek?2016. máj. 18. 20:54
2/4 anonim válasza:
Magassarkú, lehetőleg ne bokapántos mert az vastagítja a lábat. Lehet, hogy az enyhén platformosak is jól állnának, nem tudom. Kísérletezz többfélével.
3/4 anonim válasza:
Egy ektalpuval nem tudsz tevedni. Lehet cipő vagy szandi is kényelmes és csinos. Bár én magas vagyok de akkor is szeretem. Szuper lábaim sincsenek de ezekben sokkal jobbak mint más típusú cipőben :))
Nekem ezek a kedvenc cipőim :) deichmannos cipők szóval a kedvező árú kategória :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Én is ilyesmikben gondolkodtam,mint a képeken is vannak. Tetszenek! :)
A magassarkú nekem nem áll jól egyáltalán. Menni sem tudnék abba. De azért köszi.
2016. máj. 18. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!