Lányok, ti hol szoktatok melltartót venni?
Régóta keresek valami jó boltot, ahol nem túl drágán nagyon jó minőségű melltartót vehetek. A nem túl drága, az nekem 2000 Ft alatt, max 2500. Eddig az összes kinyúlt, eldeformálódott 1-2 hónap alatt, és nincs már kedvem havonta melltartót vásárolni...
Köszi a tanácsokat, legyen szép estétek!:)
Én mostanában a Tescoban szoktam F&F melltartókat venni, máshol nem igazán találok magamra. 90D a méretem, de F&F-esből jó rám a 85D. Ja, és a kulcsszó: leárazás :D Már pár száz forintért is ki lehet fogni őket akcióban.
(Múltkor vettem egyet a H&M-ben is 2000 Ft-ért akcióban, abból is jó lett a 85D. Szuperül tart, gyönyörű, nagyon kényelmes, viszont az első mosás után kijött belőle a merevítő :(( )
Tezenis-Intimissimi-Calzedonia Outlet Biatorbágy. Sajnos rám ott nincs méret, de mikor kisebb voltam, gyönyörűeket kaptam ott :)
Marks and Spenceresek is nagyon jók, minőségiek :) (leárazáskor menj)
Ha nem óckodsz a turiktól, akkor a George márkájú melltartókat ajánlom.
C&A-sal nincs jó tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!