Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki smellű lányok, ti hol...

Ki smellű lányok, ti hol vesztek NEM PUSH-UP-os melltartót?

Figyelt kérdés

75/A-s melltartót hordok, sajna alig találok már pusztán magát a méretet, mert 75-höz általában már B-kosaras mellméret szokott lenni. De ha nagy nehezen találok is 75/A-s melltartót, az is nagyon vastag szivaccsal van ellátva, amit én nem szeretek.

Ráadásul, sokszor egy-egy fajta kosár is nagy még az A kosárból is. =( Annyira elkeserítő.

2016. febr. 17. 18:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Nekem azért is elkeserítő, mert a családban mindenkinek egész jó méretű a SAJÁT ALAKJÁHOZ KÉPEST.

Nekem meg kb semmi. Még az ikertesómnak is szépen megnőttek, miután leszokott a folyamatos koplalásról és felhízott a normál testsúlyára.

Én meg ha hízok, akkor a csípőmre és a hasamra hízok, körte alkatom van, a mellem nem lesz nagyobb. :/

2016. febr. 17. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Kínaiban jó eséllyel találsz A kosaras melltartókat.
2016. febr. 17. 18:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Kínaiban vannak a legvastagabb szivacsosak..
2016. febr. 17. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Calzedoniában sok szivacs nélküli melltartó van, sok színben, ici pici cicikre is. Jókat mosolygok mindig, arra minek melltartó. :)
2016. febr. 17. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy hol laksz(bocsii) de itt Fehérváron a kis Tesco fölötti kínaiba vannak ojan tinikre való igaz push upos melltartók, amik szivacsosak, dr csak egy nagyon vékony rétegben.Icipici méretekben. :) (én is onnan szoktam venni, igaz hogy én tini vagyok :D) Na de a lényeg az hogy a kis mellre próbálj vmi tiniknek való melltartót nézni, azokban nem ojan vastag a szivacs. :)
2016. febr. 17. 19:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Még jó hogy 21 leszek idén :"D =(
2016. febr. 17. 19:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Jólvan nem baj az :''D de a méreted tégyleg tini méret (nehogy sértésnek vedd) szóval próbálkozz meg egy ojannal. Vagy pedig vegyél sportnelltartót másnéven toppot. Azokba nincs szivacs, kis nellre azt jobban ajánlom. :)
2016. febr. 17. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Tescoban is lehet kapni, viszonylag a minőségük is jó.
2016. febr. 17. 20:50
 9/13 A kérdező kommentje:

Úr isten, dehogy veszek toppot! Hogy néz ki.. Mármint, néha, itthonra jó, kényelmes, stb. De annyira nem nőies, nem szexi.

Most ha épp belemerülünk a barátommal valami olyanba, lekerül a felsőm, milyen illúzióromboló már, ha egy olyan topp van rajtam...

Na majd megpróbálok pár boltot, amit felsoroltatok!

Köszönöm.

2016. febr. 17. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
A mangooutleten vannak háromszög melltartók , szép csipkések, ott lehet, hogy találsz a méretedben!
2016. febr. 18. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!