Ki smellű lányok, ti hol vesztek NEM PUSH-UP-os melltartót?
75/A-s melltartót hordok, sajna alig találok már pusztán magát a méretet, mert 75-höz általában már B-kosaras mellméret szokott lenni. De ha nagy nehezen találok is 75/A-s melltartót, az is nagyon vastag szivaccsal van ellátva, amit én nem szeretek.
Ráadásul, sokszor egy-egy fajta kosár is nagy még az A kosárból is. =( Annyira elkeserítő.
Nekem azért is elkeserítő, mert a családban mindenkinek egész jó méretű a SAJÁT ALAKJÁHOZ KÉPEST.
Nekem meg kb semmi. Még az ikertesómnak is szépen megnőttek, miután leszokott a folyamatos koplalásról és felhízott a normál testsúlyára.
Én meg ha hízok, akkor a csípőmre és a hasamra hízok, körte alkatom van, a mellem nem lesz nagyobb. :/
Úr isten, dehogy veszek toppot! Hogy néz ki.. Mármint, néha, itthonra jó, kényelmes, stb. De annyira nem nőies, nem szexi.
Most ha épp belemerülünk a barátommal valami olyanba, lekerül a felsőm, milyen illúzióromboló már, ha egy olyan topp van rajtam...
Na majd megpróbálok pár boltot, amit felsoroltatok!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!