Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki smellű lányok, ti hol...

Ki smellű lányok, ti hol vesztek NEM PUSH-UP-os melltartót?

Figyelt kérdés

75/A-s melltartót hordok, sajna alig találok már pusztán magát a méretet, mert 75-höz általában már B-kosaras mellméret szokott lenni. De ha nagy nehezen találok is 75/A-s melltartót, az is nagyon vastag szivaccsal van ellátva, amit én nem szeretek.

Ráadásul, sokszor egy-egy fajta kosár is nagy még az A kosárból is. =( Annyira elkeserítő.

2016. febr. 17. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70 A-val újabban a tescóban szoktam venni, az F&F-nél. 2 melltartó van együtt elég jó áron és jó minőségű, a pántja variálható, kényelmes. És ami a legfontosabb: kb. fél centi a vastagsága, tehát plusz "töltelék" nincs benne.
2016. febr. 18. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

H&M, Intimissimi, Tezenis (én vettem innen magamnak gyerekmelltartót, kényelmes és jó, egyszínű fekete/fehér/rózsaszín). JPressben is próbáltam, de az nem volt nekem kényelmes.

Ezek mind merevítő és minden egyéb töltelék nélküliek.

Kedves nagyobb mellű válaszoló: a melltartónak nem csak a tartás a lényege, nem értem a csodálkozásod.

2016. febr. 18. 20:04
 13/13 anonim válasza:
Én mindig a Tescoba vettem a páros melltartókat. Sok színben van,és abszolút nem zavaró vastagságú.Sajnos az utóbbi pár hónapban megváltoztatták a méretüket,mert nagyobbak lettek.Így a legkisebb (70/A) méretükből is majd kiesik a cicim.Pedig előtte olyan szép,feszes,formás volt benne.Nagyon elvagyok ez miatt keseredve:(Most Én is vadászhatok valami hasonló jó,nem túl drága melltartót.A kínaiak nem igazán szépek,ráadásul a kis méretet automatikusan push-uposként árulják. Ja,és a kis mellű lányok nem azért hordanak melltartót,mert lóg nekik! Hanem mert szép formás ciciket varázsol egy csinos felső alá.Azért szépen néznék ki,ha a munkahelyen nem hordanék melltartót a blúzom alatt.....
2016. jún. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!