Fiúk, ki hord még teljesen tapadós, feszülős super-skinny farmert tangával?
Nem látom értelmét a tangának, elől kilóg belőle a szerszám, ez csajoknak jó inkább. Inkább az érzés, hogy tanga van rajtad, akinek ez tetszik annak jó.
Én inkább nylonharisnyát veszek és abban nem lóg ki a szerszám és nem is vág be. És nem látszik, a teljesen tapadós leggingsben, skinnyben.
Pedig nagyon is van értelme a tangának, mert sokkal kényelmesebb, mint bármi más, és nem látszik egy tapadós farmer vagy egy leggings alatt sem. Az sem igaz, hogy kilóg belőle a szerszám, ha jó méretet választasz, akkor tökéletesen el lehet férni benne. :) Én a szerszámot felfelé szoktam állítani, így teljesen kényelmes, minden jól elfér, és ha ágaskodni akar, akkor van helye, nem kell folyton igazgatni. :)
Nejlonharisnyát én is hordok, de alatta tangával. :) A skinny farmerok alá mindig húzok egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!