Fiúk, ki hord még teljesen tapadós, feszülős super-skinny farmert tangával?
Amit akar, ja.
De pl a szandál+zokni kombótól, a fecske fürdőnadrágtól, vagy a tényleg rövid rövid nadrágtól meg az emberek 99%-át újra kell éleszteni, ha meglátják. Kettős mérce ?
Szoknyát miért nem vesztek fel? Gyávák vagytok ?
13!
Fecske furdo gatyat es majdnem short rovidsegu nadragot siman felveszem mert nem masnak hanem magamnak oltozok!
Miert ? Mert a fecske kenyelmes es nem csak a labszar barnul hanem az egesz lab, es jobb benne uszni, a short meg azert jo mert nem pallik be a sheggem 40 fokba!
Ugye milyen okosak a lanyok? Ok ezeket hasznaljak azert amiert leirtam, de van par buta hiu erkolcsos vagy csak gyava kisfiu aki inkabb mas velenye alapjan oltozik es nem a logika vezerli!
Es altalaban ezek azok akik fuvel-faval dugnak mert az mar meno!
Eleg csak a szexualitas oldalon szettnezni...
Kérdező!
Linkelj már nekem egy férfi tangát és egy olyan nadrágot amit szoktál viselni mert én is szűk nadrágot hordok de nem bírom elképzelni hogy te milyet hordasz illetve nem értem miért veszel alá tangát.
16/f
És te csak nyáron hordasz tangát? Milyen skinny farmerjaid vannak? A fenekeden is feszülős, ami sejteti hogy tanga van alatta? :)
Nekem egészen bevágósak hátul a skinny farmerjaim, ugyanúgy mint a csajoknak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!