Aki nem teljesen feszülős nadrágot hord, azt nem tartják a lányok, divatosnak, jól öltözöttnek?
fontos, hogy most a 14-20 éves korosztályról beszélek!
komolyan mondom már kellemetlenül érzem magam, amikor egy plázába bemegyek, vagy akár utcán járok, hogy minden srácon full feszülős gatya van..én hordok skinnyt is, de egy számmal nagyobbat direkt, mert a lányosan vékony lábaimon gázul állna egy 26/32-es nadrág szerintem..én alapvetően jól öltözködöm szerintem és nem a tömegboltokból ruházkodok (lacost, th) tehát minőségi ruháim vannak, mégis néha úgy érzem ez is gáz, mert a gatyának a lehető legjobban kéne feszülnie..de a lényeg, hogy a skinny nadrágokon nem láttok túl? tudom hülyeség hogy ezzel foglalkozok de most tényleg érdekel :D
Igen! Szerintem kenyelmes esmindenhez jol mutat!
Bar van egy sanda gyanum, hogy megint az a gond hogy a ferfiak nem a multbeli divatot kovetik hanem mernek kilepni a szurkesegbol es van akinek ez nem tetszik..
Utcso!
Az also linkeden a bal pasinak jol all!
Mi a baj vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!