Lányok! Gáz ha így öltözik egy 25 éves férfi nyáron?
Figyelt kérdés
Jobban szeretem nyáron az elegáns öltözködést, előnyben részesítem az inget a pólóval szemben.
Vékonyabb, jobban szellőzik, elegánsabb hatást kelt.
Mit szóltok hozzá, ha egy 25 éves férfi így öltözik fel nyáron?
2016. jún. 2. 19:54
1/23 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Bár a 2.képen valahogy az a gatya meg a cipő nem nagyon illik össze
4/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. igazából a második képen lévő nadrágot én nem venném fel, jobban szeretem a barna, fekete, szürke rövidnadrágokat.
2016. jún. 2. 20:06
5/23 Sunshinedoll válasza:
Csinosnak csinos, meg divatos, de nekem annyira nem tetszik. Jobban bírom a sportosabbakat.
De természetesen szíve joga azt viselni, amit akar. Nekem teljesen mindegy.
6/23 anonim válasza:
Nekem tetszik,az ilyen öltözék bennem azt a benyomást kelti,hogy a viselője biztos gazdag,ad magára,sikeres :)
20L
9/23 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem lenne betűrve az ing. Engem az valamiért mindig zavar.
10/23 anonim válasza:
Teljesen őszinte leszek: szerintem ez oltári szexi :D *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!