Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem öltözik több férfi...

Miért nem öltözik több férfi ilyen stílusban?

Figyelt kérdés

[link]

Főleg a harmadik sorra gondolok, de igazából mindegyik jól néz ki.

Miért öltözik olyan kevés férfi így a hétköznapokon? Egy ilyen öltözékben szinte minden pasi kategóriákkal jobban nézne ki.

2016. máj. 14. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezt férfiak hordják:)

Kisfiúknak jó a szakadsz lógós ruha. Vagy a másik amikor egy férfi nem olyan területen dolgozik:)

Te se vennél fel női kosztümöt ha mondjuk szakács lennél...

2016. máj. 14. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amiért a nők sem járnak állandóan blúzban, magassarkúban. Mert kényelmetlen.
2016. máj. 14. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tény,hogy jól néz ki meg minden, de én csak alkalomkor öltözködök így és,hogy miért?

Mert egyszerűen kényelmetlen és nem érzem magam benne szabadnak,ez valahogy nem én vagyok.

sokkal jobban felszabadultabbnak érzem magam valami lazább színesebb öltözékben.

2016. máj. 14. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Jajj ezek olyan jók! :) Nekem is ez a stílus tetszik, de őszintén szólva talán ha eddig 1 embert láttam élőben aki így öltözik. :(
2016. máj. 14. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet hogy vki ilyen ruhákban nem érzi jól magát.
2016. máj. 14. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

mondjuk azt nem értem, hogy egy fiúnak mi kényelmetlen egy ilyen ruhában, mint amik a linkelt oldalon vannak.

igazából ugyanaz a nadrág, cipő, póló/ing kombó, mint amit amúgy is hordanak, csak csinosabb. az hogy nem a stílusa valakinek, az oké.

kényelmetlen a nőknek a magassarkú pl.

szerintem a fiúk nagy része kb le se szarja, hogy milyen ruhái vannak. az én barátom pl ilyen, csak az én hatásomra foglalkozik többet a ruháival. de inkább az én öltözködésem foglalkoztatja, mert az érdekesebb. a férfi ruhák nem annyira változatosak.

de szerintem ráerőltetni férfiakra ezt a stílust, vagy elvárni legalább olyan tahóság, mint amikor a nőktől várják el, hogy mindig magassarkúban, szoknyában stb csak nőies cuccokban legyenek, és ugye "biztosan nem olyan kényelmetlen".

akik meg foglalkoznak az öltözködésükkel, azok inkább a tömegcuccok irányába mennek, mint ahogy nőknél is. csak nőknek több fajta ruhát gyártanak, ezért mégiscsak változatosabb.

2016. máj. 15. 00:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert más a stílusom. Ennyi az egész:)
2016. máj. 15. 00:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha valakinek más a stílusa, az rendben van, azt megértem. De sok férfinak (meg persze sok nőnek is) egyáltalán nincs stílusa, csak magára kap valamit, és már megy is. Nem is érdekli az egész, én legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben. Pedig az első benyomás nagyon sokat számít.
2016. máj. 15. 00:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ez igaz. Sokan nem foglalkoznak ezzel. A másik nagy csoport pedig azok akik vakon követik az aktuális trendeket, divatot. Valóban keves a sajat, kialakult stílussal rendelkező egyén. De nincs is ezzel gond. Nekik ez nem prioritás.
2016. máj. 15. 02:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nem tudom mennyivel rosszabb ha nincs stílusuk és magukra kapnak valamit mintha magukra kapnának egy ilyen divatos szakadt nadrágot FELHAJTVA, emellé egy airmax airforce vagy valami hasonló meg hasonló divatos cuccok amik mind hülyén néznek ki, ahelyett hogy egy egyszerű farmert egyszerű cipővel felvennének.

Szerintem ez se sokkal rosszabb mintha valaki csak egy a birkanyájból.

2016. máj. 15. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!