16 éves vagyok, és szeretnék rendelni Seraph Store-ból, ám van egy kis feleslegem, nem vészes, de látszik h erősebb vagyok az átlagnál...Ahogy a képeken látom a pólókat, eléggé szűkített fazonúak, és az ilyen nekem nem áll jól, sőt utálom...A kérdés hogy csak a képen ilyen szűkítettek vagy a férfikon van 3 mérettel kisebb? :D Tapasztalatok???? Válaszokat köszi :)
Nekem most válaszoltak,hogy küldjek fotót a hibás teljesítésről...nesze neked VIP ügyfélszolgálat, 1 hétbe telt.
Szerencsére paypallal fizettem, simán vissza fogom kérni a pénzt.
2016. dec. 30. 08:17
22/30 anonim válasza:
Off: nekem is most érkezett válasz az e-mailemre, azt írják, hogy "nyilvántartásuk szerint a rendelésem időközben úton van, 2 munkanapon belül megérkezik". Kíváncsi leszek... :)
2016. dec. 30. 13:52
23/30 anonim válasza:
Nekem is kiszállítás alatt-tá vált tegnap este 21-kor... hát kíváncsi leszek. Majd megírom, ha ideért- úgy érzem, mg van hátra a jóságból.
2016. dec. 30. 14:08
24/30 anonim válasza:
Ma mgérkezett a cserepulcsim, igaz a színt ismét elrontották, de a méret stimmel. Semmit nem kellett fizetnem, a szállító bonyolította a cserét.
Szerencsém volt....
2017. jan. 5. 17:36
25/30 anonim válasza:
Nálam azóta sem történt semmiféle előrelépés. Viszont a facebook oldalukon megosztottak egy közleményt, miszerint 4 hét is eltelhet a csere-áru megérkezéséig a Black Friday-i rohamnak és a karácsonyi szezonnak köszönhetően. Egyszerűen nem rendelkeznek elegendő méretű személyi gárdával ahhoz, hogy a normál megrendelésekkel párhuzamosan a csereügyintést is időben le tudják bonyolítani. Úgyhogy marad a várakozás...
2017. jan. 7. 11:53
26/30 anonim válasza:
Nekem is sikerült kicseréltetnem ingyen, eredeti csomagolás nélkül.
Soha többet nem vásárolok itt.
2017. jan. 7. 12:59
27/30 to2 válasza:
Az ingek jól néznek ki, de ez nem egy márka. Ebay-ről megveszik a 2.000 (!!!) Ft-os ruhákat egyenesen kínából, rávarratnak egy seraph cimkét és eladják pl 7.000-ért, úgy, hogy odaírják hogy 14.000-ről leárazva. Ugyanez az ombre nevű "márka" is meg stegosa, meg még van egy pár. Szóval az is kamu, hogy ők tervezik. Általában ugyanazok a ruhák a többi boltnál is csak más címkét rakatnak bele.
Az viszont ostoba gondolat, hogy "a világon mindent így gyártanak" (valaki írta ezt :D )
2017. jan. 28. 14:35
28/30 drtie válasza:
Sajnos az elmúlt cca. 2 hónapom ráment erre a weboldalra. A termék mérete és minősége nem volt megfelelő, de ez benne van egy webshop rendelésben. Viszont, ami ezután jött...
A termékeket visszaküldve már 1,5 hónapja nem jutok a pénzemhez. Lassan válaszolnak és amit megígérnek (pl. utalási időpontot) se tartják.
Soha többet ebből a webshopból. Óvakodjatok tőle!!!
2017. dec. 11. 20:45
29/30 anonim válasza:
Nem ebay-ről vagy kínából rendelnek, hanem mindegyikben török cimke van, de több videót is felraktak a netre, hogy törökből gyártanak.
Ár-érték arányban eddig mindig a legjobbat kaptam immáron 3 éve veszek tőlük.
7-ből 2-szer volt, hogy csúsztak és 1-szer kértem visszautalást ami tényleg 1,5 hétig tartott, de mindig korrektek voltak, sokkal jobb a minősége mint az alinak és annyit bszakodni sem kell a rendeléssel mint a gagyi megbízhatatlan site-oknál.
szóval meg vagyok elégedve
2018. jún. 26. 17:26
30/30 anonim válasza:
Én senkinek nem ajánlom őket. Egyszer rendeltem tőlük, 5000 Ft felett. Olyan kicsi inget küldtek, hogy a karomra sem jött fel. Mivel eleve a legnagyobb méretet kértem, nem tudtam nagyobbra cseréltetni, így elálltam a vásárlástól és visszakértem a pénzemet. A terméket visszaküldtem nekik saját költségemen és írásban, telefonon többször kértem a pénzem, ami 14 napon belül amúgy is visszajárt volna. Telefon elérhetetlenek voltak, emailre érdemileg nem reagáltak azóta sem. Papír alapon az inggel együtt küldtem el az igényemet a saját formanyomtatványukat használva. Természetesen se facebookon, se a weboldalukon, se az arukereso-n nem lehet őket értékelni. Ha érne annyit, akkor a szabadságomat feláldozva járkálhatnék a PBT-hez és rendőrségre. (fogyasztóvédelemnél természetesen tettem bejelentést.) Azóta annyi történt, hogy a seraphstore.com domain megszűnt és átköltöztek a legyferfi.hu-ra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!