Milyenek a Seraph Store-os ruhák?
Megveszik ebayről/aliexpresszről--> rányomják a logójukat --> eladják dupla áron
Olyan pulóverek képére keress rá a googleban, amin nincs seraph logo és egyből megtalálod a forrást. (a seraph logós cuccok is fentvannak aliexpressen tévedés ne essék, csak azok ujra vannak fotozva így google képkereső nem dobja ki)
Nekem emailben mikor érdeklődtem honnan vannak a ruhák és stb... Elküldték goodlike videóját hogy az aliexpreses ruhák ennyit érnek...
Aha, csak hogy goodlike pont olyanokat tesztelt amik tényleg egy kalap xarok.
Ellenben ők azokat a cuccokat árulják amik alin a legnépszerűbbek, legjobb értékléssel rendelkeznek,ezek meg már minőségi cuccok.
Nekem is van alis pulúveresm,sweatshirt-em, 40x már tuti ki voltak mosva, de nem bolyhosodtak ki, a minta sem kopott ki belőlük,és teljesen jó minőségűek a mai napig.
Csak hát aliexpressről sem a leggagyibbat kell megvenni és akkor nem lesz probléma.
Aliaticon azokat a ruhákat lehet megkapni mint sportdirect-en.
Aliactiv,monkey-sports.hu, factcool, és az ehhez hasonló oldalakon mind a sportdirect-es ruhák vannak fent.
Sportdircet-nek van egy partnerprogramja, azaz ha nyitsz egy ruha boltot árulhatod a termékeit, persze ez nem ilyen egyszerű de ez a lényege.
Amúgy nincs az ottani ruhákkal gond, eredeti, minőségi cuccok mind.
Lebeszélnélek a rendelésről. Gagyi cuccot küldtek (pulcsit rendeltem) olyat amit a piacon is megkpasz. A méret pontatlan, ez abból adódik, hogy szerintem kínai a motyó, így az XL-es méret jó ha L-es csak van benne egy török cimke. Szerintem már a török cimkét is koppintják a kínaiak, mert így legalább el lehet adni a cucot, de a van kapcsolatod oolyan cimkét tesznek rá kínában amilyet kérsz, kivéve védett márka.
Ráadásul rossz színt küldtek, jeleztem nekik emailben - semmi rekació, írtam nekik a facebookra- törölték a kommentemet. Ez mindent elárul, nálam leírták magukat. Ja, és persze én fizessek nekik postaköltségert mert téves árut kaptam...az egész oldal így utólg nézve tipikusan, hogyan adjunk el gagyit jól. Betesznek egy kamu leárazást, dizájnolt képekkel, meg felbérelnek egy majmot aki "tökkfüggetlen" azt jónapot.
Épp véleményeket kerestem az üzletről, mert nem reagálnak a megrendelt hibás termékkel kapcsolatban. Vagyis törlik a hozzászólásokat, nem csak az enyémet.
Mind az eredeti csomagolás, mind a szállítási díj újbóli megfizetése jogellenes - fent is van a Fogyasztóvédelmi Hivatal honlapján. Ha nem reagálnak záros határidőn belül, lesz egy menet a Hivatal felé...
Én három alkalommal rendeltem tőlük, tapasztalataim szerint elég hullámzó mind a ruháik minősége, mind a méretezése. Ráadásul az ügyfélszolgálatuk is hagy kívánnivalókat maga után.
Az első pulcsi amit náluk vásároltam (általában M-es szokott kelleni) teljesen méretpontos, tapintásra kellemes anyagú, viszont 3-4 mosás után minimálisan kibolyhosodott a belseje, ami az idő múlásával szerencsére nem romlott tovább. Így nem átallottam rendelni egy másik, immáron "saját márkás" pulóvert, ami kész katasztrófa volt. M-es létére olyan picike, mint máshol egy XS-es. Sebaj, gondoltam visszaküldöm és értékarányosan kicserélem egy ingre. Innentől kezdődtek a problémák... Először is a visszaküldési nyomtatvány előírja, hogy a terméket csakis sértetlen csomagolásban lehet visszaküldeni. Csakhogy a zacskó, amiben volt olyan hitvány, hogy visszahelyezéskor a forrasztás mentén elszakadt egy 6-7 centis szakaszon. Nem foglalkoztam vele, gondoltam nem ezen fog múlni, másnap jött a futár, harmadnapra oda is ért hozzájuk (13.nap). Ettől fogva megszűnt mindennemű kommunikáció! A rendelésem azóta is feldolgozás alatt áll, információ nem érkezett róla, hogy visszaeszik-e pulcsit vagy sem.
Nem tudom mit kéne csinálni, de az biztos, hogy soha többé nem fogok tőlük vásárolni! 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!