Milyenek a Seraph Store-os ruhák?
Brutálisan jók.
Szerintem függő leszel, ha szereted a divatot.
Nekem eddig sosem volt minőség problémám velük (3-szoros rendelés)
Nincs kínai méretük, de beszélnek is erről, és GoodLike videóba is szó van erről. Európai cuccok
19 Fiú
Igaz, hogy slim fit a legtöbb cuccuk, viszont nézd meg az élő képeket. Mert modellen is be van fotózva a termékük.
Amúgy szerintem ha segítséget kérsz tőlük méretben biztos, hogy javasolnak neked.
A tapasztalatom szerint a ZARA-val megegyező méreteik vannak.
Amúgy csak jót tudok elmondani a ruháikról!
Ugyanazok a cuccok megtalálhatóak Aliexpressen olcsóbban is. Csak azon nincs seraph Storesos cimke...
Seraph: [link]
Ali: [link]
csak a szín más.
itt egy cipő is:
serap: [link]
ali: [link]
... minden seraphos ruha fent van alin olcsóbban ugyanabban a minőségben.
De nem kell meglepődni mert a világon szinte mindent így gyártanak. Kínában a gyár megcsinál ugyanabból a termékből 100 ezret, de minden 10 ezredik darabra más címkét tesznek és szállítják xy megrendelő országba.
srácok hagyjuk már.
Én aliról rendeltem csomószor 10/10-szer szar minőséget kaptam, egyszer 19 máskor meg 51!!!! napot vártam a csomagomra.
Cserére meg esélyed sincs.
Seraphtól is rendeltem már 4-szer.
Csak jó tapasztalatom van.
Magyar az ügyfélszolgálat.
A cuccok brutálisak, és vetekszik így is az Ali árakkal, és eddig 1 nap alatt kiszállítottak mindent profin...
Ne legyetek már marhák.
Egy kínai brand nélküli oldalt hasonlítotok össze ráadásul már egy díjynertes király bolttal...
És ha ugyanaz a design?
Örülj neki, hogy végre jó minőségben is megveheted :))
Jók a srácok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!