Miért jár egy csomó férfi fürdőgatyában a városban?
Figyelt kérdés
Sok férfit látok a városban a klasszikus, susogós nejlon, gumis derekú, megkötős, hálós belsejű sortban, amiről üvölt, hogy úszó- illetve szörfnadrág. Ehhez meg valami póló. Értem, hogy olcsó a turiban az ilyen gatya, de szerintem ez nagyon igénytelen dolog, strandra való.2016. máj. 29. 17:00
1/14 anonim válasza:
kényelmes, és szellőzik... de fordítsuk a visszájára... Cicanaci... edzésre lett kitalálva nem utcára... na látod minden csak megszokás, nézőpont illetve egyéni ízlés kérdése..
3/14 A kérdező kommentje:
A cicanacit is igénytelennek tartom.
2016. máj. 29. 17:13
4/14 anonim válasza:
ez lehet, de ezzel a 2 véleményeddel mint láthatod a mindennapokban, te a kisebbségbe tartozol :)
5/14 anonim válasza:
Nekem is van ilyen jellegű nadrágom, és attól az még nem fürdőgatya..és hozzá tenném, hogy lány vagyok.. Vannak ilyen jellegű rendes utcai nadrágok is! Nem mind fürdőnadrág!
6/14 anonim válasza:
En meg azt mondom,hogy inkabb utcara mint strandra!!
Miert pont forditva kene viselni?
Rovidnadragba csak a hulyek furdenek!
Nevetseges,kenyelmetlen ha elazik,nem barnul a comb es rohelyes a feher comb barna labszar kombinacio...
Ez megint a nyugat mocska!
7/14 opened paradise válasza:
"Turiban"
Mi baj lenne azzal?
Bár én nem szoktam oda járni,de akkor is irritáló,ha valaki lenézi.
A "nyugat mocska" meg no komment,annyira beteg válasz.
8/14 anonim válasza:
Mert szerinted honnan jott ez a buta divat a strandra utcso?
Az osszes szemetet atvettuk!
9/14 Sunshinedoll válasza:
Így fejezik ki a heteroszexualitásukat.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem nézem le a turkálót, én is járok oda. De nagyon igénytelennek tartom, ha valaki fürdőnadrágot vesz fel rendes bermuda helyett a városban a mindennapokra. Vehetne a turkálóban normális nadrágot is.
2016. máj. 29. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!