Az baj, hogyha olyan rövid a szoknyám, hogy kinn van a popóm ha lehajolok . Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 18:13
11/20 anonim válasza:
Szerintem azok a lányok,akik ilyen csöpp szoknyában járnak,ne legyenek kiakadva,ha véletlen egy átlagosnál kiéhezettebb pasi megerőszakolja őket.Ez gyakorlatilag "felhívás keringőre"!
12/20 anonim válasza:
És pl. 35fokos hőségben mit vegyünk fel, mégis?? :DD
13/20 anonim válasza:
Képzeld, kedves előttem válaszoló, létezik olyan miniszoknya is, amiből nem látszik ki a fenekünk!! Én is olyanokban járok nyáron, és mondhatom, nincs benne melegem!
14/20 anonim válasza:
Ok ok na, ne legyetek már olyan komolyak :pp
:)
Attól mert néha kicsit kilátszik a popó, egy lány lehet értékes...és szexy :D
15/20 anonim válasza:
Ilyen szoknyában kétlem, hogy értékesnek látszana. -.- Inkább, könnyűvérünek. Nekem is van miniszoknyám, de a fenekem azért nem látszik ki belőle. Nyáron strandon persze, hogy elfogadható, meg ilyen helyeken, de bulizni?!
16/20 anonim válasza:
Ha hiányod van és szexre akarsz valakit szerezni akkor nyugodtan menj el így! ;)
17/20 anonim válasza:
Szerintem gáz.
És izgatónak sem találom, mert arra gondolok, hogy aki ilyen azon biztos átment már mindenki, szóval kitudja hányadik lennék és mit kapnék el...
18/20 anonim válasza:
Hát..én fel nem venném. Nekem is volt kicsit hasonló szitum: volt 1 fehér miniszoknyám hátul olyan bevágással, és mikor hajoltam picit látszott a fenekem... és így a csípőm felett kezdődött a szoknya, úgyhogy a csípőmig +- 1 cm lehúztam...rá 1 fekete hosszabb felsőt és így már hajlongással se lehetett belátni. Talán ez még alkalmazható.
19/20 anonim válasza:
Csak a strandon nem gáz vagy télen ha egy fekete cicanadrágot aláveszel, akkor aztán hajolgathatsz, max a cicanadrágodat látják .
20/20 anonim válasza:
nem gáz!
csak ne csodálkozz ha megd.gnak a perverz állatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!