Az baj, hogyha olyan rövid a szoknyám, hogy kinn van a popóm ha lehajolok . Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 18:13
2/20 anonim válasza:
szerintem gáz,pasiknak biztos jó
minek hajolgatsz miniszoknyában?:)
3/20 anonim válasza:
Nagyon gáz! Ne úgy próbálj szexinek tűnni, hogy túl mini szoknyát veszel fel! Ez így ízléstelen, és a fiúknál sem biztos h azt a hatást érnéd el vele, amit szeretnél.
4/20 anonim válasza:
a lányok és a normálisabb fiúk szerinte nagyon gáz,de azért a fiúk természetesen szeretik nézni,de a hátad mögött tuti kiröhögnek.
5/20 anonim válasza:
én simán így hordom ,próbáld ki te is,a pasik tuti megfordulnak utánad:)
8/20 anonim válasza:
Attol fugg mennyit kersz egy menetert.
9/20 anonim válasza:
Ha "olyan" társaságba mész, ahol ezt szeretik, akkor csak tessék. Utána ne sírj, ha valaki kihasználja a helyzetet.
10/20 anonim válasza:
Ha nyáron megy a strandra és pl. egy kis farmerszoknyában van egy lány, elejt valamit és le kell hajolnia érte, véletlenül pedig kilátszik a feneke, azzal szerintem nincs olyan hűűűűdenagy probléma. Én legalábbis így járok mindig. :D
Most mit kell leszólni szegény kérdezőt?
Ha szép a feneke, csak nyugodtan! ;)
A másik, hogy attól még senki nem lett r.bi meg ilyesmi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!