Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Retrock üzletben kapható...

A Retrock üzletben kapható áruk milyen árkategóriába tartoznak?

Figyelt kérdés
Láttam pár jó cuccot neten, ami ebből a boltból származik, de árat nem találtam, az érdekelne, mekkora pénztárcával menjek el vásárolni. Ha vettetek ott valamit, kérlek írjátok meg mit, és mennyiért.
2010. ápr. 10. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Drága.
2010. ápr. 10. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A sima Retrock, ahol a bolondosabb cuccok vannak közepes árkategória. Mondjuk 10 ezer körül vehetsz jó táskát, 2-4 ezer napszemcsit stb.

A retrock Deluxe viszont ifjú tehetségek limitált kollekcióját árulja, magasabb árszinvonalon, pl. Nanushka, Je suis belle stb. Ezek már többtízezres cuccok.

2010. ápr. 10. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:

k*va drága :S

komolyan mondom... bementem oda, és igy... nézem dejó ruhák(totál az én stilusom!) és igy nézem az árcimkét. bammeg! XD mi egy pólóban, táskában olyan de kib*szott drága? :D Nemtudom igazábol a bolt maga egy turkálóra hasonlit, a ruhák is olyanok(ami nekem bejön nagyon is) és erre meg komolyan a pénztárcám öngyilkos lett. :S

Nem vagyunk gazdagok, elnézést kérek attol aki az.

2010. ápr. 11. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok gazdag, és mielőtt felutaznék oda vásárolni, gondoltam, körbeérdeklődök, érdemes e egyáltalán. :)
2010. ápr. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!